Jedna od rijetkih glumica prema kojoj gotovo sve žene gaje duboke simpatije je simpatična Drew Barrymore. Osim što je teško odoljeti simpatičnom licu i pozitivnom duhu te glumice, iskrenost na koju je uvijek spremna neodoljivi je dio njezina šarma

Drew Barrymore među mnogim pripadnicama ženskog spola ima svoje velike fanove koji je osim zbog njezinog nepretencioznog i simpatičnog duha vole i zbog neopterećenosti potrebom da sa svima podijeli svoje savjete o održavanju izgleda i uspješne karijere.

Dok će neke zvijezde svim silama pokušati zaboraviti svoje loše trenutke s crvenog tepiha i nespretne modne kombinacije, ona će se rado našaliti na svoj račun. Tako se osvrnula na zelenu Gucci haljinu koju je 2006. godine nosila na dodjeli nagrada Golden Globe.

'Moj najgori trenutak na crvenom tepihu bila je zelena Gucci haljina u kojoj su mi grudi izgledale kao lubenice. Nikada ne nosite zatvorenu haljinu s visoko postavljenim remenom. Grudi će vam izgledati kao da vise do struka. Bilo mi je toliko neugodno, i mislila sam si 'oprosti Gucci što upropaštavam tvoju reputaciju' iskreno je sa svima podijelila glumica.

Iako je spremna na modne pogreške, odlučno je protiv botoksa i kirurškog uklanjanja posljedica godina.

'Ma kakva kirurgija! Toliko me zanima što će se dogoditi s mojim licem i tijelom i ne pada mi na pamet to mijenjati' kaže 35 godina stara Barrymore.

>> Sočni ženski poljubac Drew Barrymore

>> Bradavice i dekolte - vječni aduti crvenog tepiha

Da je više glumica kao Drew Barrymore, Hollywood bi možda bio malo modno nesavršenije, ali znatno ljepše mjesto.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju