Trodnevno modno događanje Fashion.hr svojim su revijama zatvorili I-Gle, Igor Galaš, Ivana Barač i Branka Donassy. Dizajneri su nas pozdravili pretežno crnim kolekcijama, a modeli atributima koji su se nazirali ispod tkanina

Posljednju večer modne manifestacije održane u Muzeju za suvremenu umjetnost otvorile su I-Gle koju su pokazale nosivu i vrlo tamnu kolekciju koju ćemo rado nositi s dolaskom jeseni i zime. Asimetrične sakoe i haljine s volanima iz prvog je reda pogledao i Ivica Klarić koji je modele prokomentirao s modnim znalcem Nenadom Korkutom.

Pleteni modeli Igora Galaša svakako su bili najpoželjniji komadi večeri s obzirom na neugodan propuh kojem su organizatori doskočili toplim dekama koje su bile modni detalj velikog broja žena u publici.  

Revije su iz prvog reda pogledali Tatjana Holjevac, Nevena Rendeli, Neno Pavinčić, Hamed Bangoura i Tihana Harapin Zalepugin.

Medvjedi i gaćice bacili modu u drugi plan na Fashion.hr-u

Natali Dizdar pokazala gaćice na Fashion.hr-u

VIDEO: Propuh ohladio, a moda zagrijala prvu večer Fashion.hr-a

Simpatična dizajnerica Ivana Barač pokazala je kolekciju koja je već prilikom izlaska prvog modela na pistu izazavla žamor u publici. Prozirna crna kolekcija je otkrila guze i grudi modela koje su hrabro koračale pistom pokazujući sve svoje atribute.

Revija Branke Donassy je zatvorila Fashion.hr elegantnom kolekcijom koja će odjenuti sve žene željne lijepog i modernog izgleda.

Tri dana mode i umjetnosti svakako je dokaz kako domaći modni dizajneri marljivo rade i imaju što za pokazati, celebrityjima koji žele biti viđeni, no i onima koji uistinu vole modu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju