Kate Winslet prije dodjele nagrade BAFTA vodila je party u kojem su uživali svi nominirani, kao i gosti zaljubljeni u filmsku umjetnost i showbizzere. Osim što je bila sjajna domaćica, Kate je izgledala spektakularno

Na londonskom partyju u kojem su uživali svi nominirani za filmsku nagradu BAFTA kao i njihovi gosti, domaćica je bila jedna od najblistavijih britanskih zvijezda, Kate Winslet.

Plavokosa Oscarovka nije se sramila pokazati svoje tijelo koje je za tu priliku odjenula u crnu kreaciju preminulog Alexandera McQueena

Tom se prilikom obilježavala desetogodišnjica prisustva Lancomea koji je uz časopis Harpers's Bazaar glavni pokrovitelj večeri.

Plavokosa Oscarovka nije se sramila pokazati svoje tijelo koje je za tu priliku odjenula u crnu kreaciju preminulog Alexandera McQueena.

Kate Winslet: Hvala bogu da nisam poput Angeline

Osim što je seksi kreacija istakla njezine obline, do izražaja je došao i duboki dekolte.

Kate Winslet: Veličina 38 baca me u očaj

Winslet je jedan od onoh glumica koja se ne srami reći kako obožava hranu koje se nikaad ne želi odreći te kako puno više preferira život zaposlene majke nego zvijezde okružene pratnjom zaduženom za svaki segment njezinog života.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju