Izbor za Miss Universe održan jučer u zagrebačkom Hypo centru otkrio je pobjednicu koja će boje Hrvatske braniti na ovogodišnjem svjetskom izboru. Okrunjena je Lana Obad iz Splita

Lana Obad, po mišljenu stručnog žirija najljepša je od dvadeset djevojaka koje su se natjecale za titulu pobjednice izbora za Miss Universe Hrvatske.

21-godišnja djevojka je studentica Ekonomskog fakulteta, govori dva jezika. Djevojka je žiri osvojila ljepotom šarmom, no i spretnim odgovorima poput onoga da se u životu želi baviti politikom.

Ona će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru u Las Vegasu. Krunu joj je predala prošlogodišnja pobjednica Sarah Ćosić koja je na svjetskom izboru na Bahamima ušla među prvih 11 djevojaka.

Taj joj je rezultat donio odlične ponude pa će Sarah na jesen najvjerojatnije zbog karijere modela odseliti u New York.

Prvom pratiljom je proglašena Katarina Martinović, a drugom Doris Delić.

Uz djevojke koje su pistom prošetale u kupaćim kostimima i večernjim haljinama interesantni su bili i Modni mačak te njegov prijatelj iz Londona Trevor Blackman. Dečki su za vrijeme izbora šaputali, a jesu li komentirali djevojke nije poznato.

 >> Kandidatkinje za Miss Universe Hrvatske

>> Nikolina Pišek će otkriti novu Miss Universe

Izbor u kojem se natjecalo dvadeset ljepotica vodila je zvijezda Nove TV Nikolina Pišek, a snimku spektakla na kojem su nastupili Lana Jurčević, grupa Feminem koja će predstavljati Hrvatsku na Izboru za pjesmu Eurovizije, Goran Karan i Jelena Rozga možete pogledati sutra, 29. ožujka na programu Nove TV.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju