Pop kraljica Madonna i njezina kćer Lourdes odlučile su dizajnirati odjeću za tinejdžerke. Linija se prigodno zove 'Material Girl', a kolekcija 'Povratak u školske klupe'

Kolekcija dječje odjeće pod nazivom 'Material Girl', koju su kreirale pop zvijezda Madonna i njezina 13-godišnja kćer Lourdes, pojavit će se u prodaji u kolovozu ove godine u 200 dućana robne kuće Macy's diljem SAD-a.

Odjeća za djecu, hlače, majice, torbe i ostali modni dodaci moći će se kupiti i putem interneta, na stranici www.macys.com. Radi se o kolekciji 'Povratak u školske klupe', a pojedini komadi će stajati između 12 i 40 dolara.

'Material Girl će biti jedna dinamična i ekskluzivna linija kuće Macy's. Madonna je ikona mode koja bi našim mladim klijentima mogla ponuditi jednu novu inspiraciju', objasnio je direktor marketinga robne kuće Jeff Gennette.

Madonnina odjeća preseksi za Lourdes

Seksi Madonna s prstima u špagetima

Madonna, koja je također autorica knjiga za djecu, neće se zaustaviti na toj prvoj kolekciji, već planira i liniju proizvoda za ljepotu koja bi se trebala pojaviti 2011 (Hina).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju