I ove će se godine dvdeset ljepotica iz cijele Hrvatske boriti za titulu Miss Universe na izboru koji će voditi Nikolina Pišek. Kome će prošlogodišnja pobjednica Sarah Ćosić predati krunu pogledajte 28. ožujka na Novoj TV

Nova TV emitirat će snimku spektakularnog izbora za Miss Universe Hrvatske. Dvadeset ljepotica iz cijele Hrvatske natjecat će se za prestižnu titulu najljepše, a izbor će voditi atraktivna Nikolina Pišek.

Snimka svečanosti bit će na programu 28. ožujka dok će se izbor održati dan ranije pred čak 950 uzvanika u zagrebačkom Hypo centru.

Sarah Ćosić pregovara za posao Nine Morić

Sarah Ćosić: O meni ne možete iskopati ništa!

U završnici natjecanja prošlogodišnja će nositeljica titule Sarah Ćosić predati krunu pobjednici, koja će nastojati dostići izvrstan prošlogodišnji uspjeh sa svjetskog natjecanja gdje je Hrvatica ostvarila odlično jedanaesto među čak 84 natjecateljice.

Miss Universe Hrvatske će osim prekrasne krune i čak dvadeset drugih nagrada u trajno vlasništvo dobiti i automobil Chevrolet 'Spark'. Ljepotice se za ovaj prestižan izbor pripremaju posljednja dva mjeseca što zasigurno jamči još jedan izbor za pamćenje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju