Kako Calvin Klein redovito prati showbizz trendove i vrbuje najljepša tijela za svoje kampanje, tako je i za novu liniju donjeg rublja izabrao glumca Kellana Lutza iz megapopularne filmske sage 'Sumrak'

Poznati modni lisac Calvin Klein za novo le lice svoje promotivne kampanje izabrao zvijezdu filma 'Sumrak'. Ne, nije riječ o Robertu Pattinsonu već o Kellanu Lutzu.

'Na početku karijere radio sam kao model tako da mi ovo dođe kao vrhunac. Koliko se više može postići od toga da se nađeš na jumbo plakatima i reklamiraš nešto što je za vrijeme odrastanja bilo pojam seksepila.

Ovo je zaista pitanje prestiža i moram reći da uživam', rekao je glumac koji kaže da se ne može nikako snaći u ulozi seks simbola koju mu je donijela saga 'Sumrak'.

'Ne mislim da sam savršen. Nisam nikad takav bio niti ću biti. Nisam zgodni dečko s dobrom frizurom poput Roba Pattinsona. Uživam u tome što nisam toliko lijep', otkriva zgodni glumac kojem će Kleinove reklame donijeti još veću popularnost među obožavateljicama.

Seks u troje Calvina Kleina

Ako nekog zanima samo donje rublje, napominjemo kako je ono izrađeno od prvoklasnog pamuka i mikrofibre kako bi što bolje prijanjalo uz tijelo.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju