Na prestižnoj lokaciji Muzeja za suvremenu umjetnost u Zagrebu od 18. do 20. ožujka održati će se modno događanje DOVE FASHION.HR na kojem će vodeći domaći dizajneri prikazati svoje kolekcije za sezonu jesen-zima 2010/2011

Svoje će kreativne vizije pokazati miljenici crvenog tepiha Ivica Skoko i eNVy room, glamurozni Zoran Mrvoš, originalna Nataša Kos, otkriće prošle sezone: talentirana Aleksandra Dojčinović, virtuozni prvak Robert Sever, majstor odijela Ivica Klarić, predvodnica nove generacije urbanog šika Ana Maria Ricov, jedan od najnagrađivanijih hrvatskih dizajnera u svijetu Igor Galaš, dizajnerska doajenka ovih prostora Branka Donassy, utjecajna i uvijek inovativna Ivana Barač te konceptualno kultne I-GLE.

Od prošle sezone koja je oduševila medije i uzvanike u Staroj Tvornici Zagrepčanka, direkcija Dove Fashion.hr-a i dalje inzistira na podržavanju estetskog diverziteta dizajnera koji su podijeljeni po danima dok većinu lista uzvanika čine upravo kupci i gosti samih kreatora.

Odabrani modeli koji će nositi revije na Fashion.hr-u

U kritičnoj godini za svjetsku,a samim time i domaću modu Dove Fashion.hr svojim potezima nastoji jasno i sistematično pozicionirati dizajnere kao unikatne kreativce te na taj način osvijestiti domaću percepciju mode.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju