Posljednja u nizu poznatih osoba koja se ohrabrila i na sebe stavila gmizave reptile na svoje tijelo jest manekenka Raquel Zimmermann. Efektno, hrabro, ali za neke možda ipak pregmizavo

Za kampanju za nadolazeću kolekciju proljeće/ ljeto 2010. Alexander McQueen izabrao je manekenku Raquel Zimmermann, ali i životinje koje su ih svojim bojama baš podsjetile na njegove najnovije modele.

Raquel bi bila vrlo sretna da joj se oko nogu motao kakav kokeršpanijel ili sijamska mačkica, ali modna stvarnost je na kraju ispala puno gmizavija.

Na njezino golo tijelo udobno se smjestilo nekoliko zmija spremnih na poziranje. Da cijela kampanja bude još bizarnija, McQueen je na noge lijepoj manekenki stavio njegov najnoviji model 'kopito cipela'.

Budući da se o kampanji vrlo glasno bruji u medijskim i modnim krugovima, željeni efekt je postignut.

Kraj seksi reklama?

Zmijom se na golo tijelo ogrnula i Monica Belluci. Hipnotizirajući otvor prigodni je opis kampanje za istoimeni miris 'Hypnotic Poison' Christina Diora. Dok glumica zavodnički koketira s kamerom, zmijica očarano gleda prema prekrasnoj Monici.

Muške snage u borbi s hladnokrvnim gmizavcima brani za izazove uvijek spreman David Beckham. On se za promociju mobitela spremno 'ogrnuo' smeđe-bijelim gmižućim ovratnikom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju