Prozračan i mekan, upravo je takav cvijet pamuka po kojemu je proljetni look kozmetičkog brenda Clarins dobio ime. Nježan ten, njegovane usne i oči naglašene bojom tamnog trapera nenametljiv je, ali i upečatljiv izgled koji lako mogu postići i one nesklone pretjeranom eksperimentiranju

Ovoga proljeća Clarins nas podsjeća na skroman, ali poput kuglice vate nježan cvijet pamuka koji je inspirirao look nazvan 'Cotton Flower'.

Elegancija i jednostavnost glavna su obilježja našminkanog lica kakvim ga ove sezone vidi jedna od najcjenjenijih kozmetičkih kuća.

Mekan i prozračan ten suptilno naglašenih obraza upotpunjuje se sjajnim usnama blago ružičastih nijansi postignutim hranjivim sjajilima s mirisom badema - Iced Pink u svjetlucavoj i Sweet Fig u kremastoj varijanti.

Ovaj look u prvi plan stavlja oči naglašavajući ih indigo plavom nijansom ublaženom bijelom bojom u unutarnjim kutevima očiju. Pomalo mističan kontrast itekako privlači pažnju, ali bez ugrožavanja jednostavnog i senzualnog tona cijelog looka.

Zbog decentnosti postignutog izgleda na ovakav se način bojama mogu poigrati i one koje igraju na sigurno koristeći pastelne i manje upadljive boje.

Odluke uz koje ćete pokazati svoje najljepše lice

A one koje vole kozmetičke novitete iz razloga što je tako teško odoljeti posebnim izdanjima i pakiranjima, skrećemo pažnju na 'Cotton Flower Face Palette' na kojoj je utisnut motiv cvijeta pamuka. Jako šik!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju