Zavodljiva, uspješna i udana za Ryana Reynoldsa - sretna djevojka. Tako je na naslovnici kanadskog izdanja modnog časopisa opisana glumica Scarlett Johansson. Ne preostaje nam ništa drugo nego složiti se i reći da Scarlett ima sve

Osim što Scarlett Johansson zaista izgleda kao milijun dolara, svojom glumom pokazuje i da milijunski iznosi kojom je filmski studiji plaćaju da bi se njezino ime pojavilo na uvodnoj špici filma itekako isplate.

Iako bi mogla birati brzopotezne romantične komedije koje bi odradila kao od šale, plavokosa glumica uvijek je birala 'pametnija' ostvarenja gdje su njezin talent i inteligencija dolazili do izražaja.

No, nikada nije zazirala od mode i igranja različitih modnih uloga u kojima je uvijek do izražaja dolazilo njezino prekrasno, oblo tijelo te putene usne nerijetko naglašene vatreno crvenim ružem.

Na naslovnici travanjskog broja kanadskog izdanja časopisa 'Elle' Johansson se pokazala u nježnom i romantičnom izdanju, ali fotografije koje ilustriraju njezin intervju odišu prikrivenim seksepilom.

Muškarci vole žene poput Scarlett i J.Lo

Odjevena u tigrasti triko pokazala je svoje idealano oblikovano tijelo te unatoč zatvorenom dekolteu, itekako naglasila svoje lijepo poprsje.

Scarlett Johansson ukrala posao Penelope Cruz

Mlada glumica je uvijek svoja, ali i svaki put drugačija i upravo je zbog toga vole i redatelji i dizajneri željni karakterne ljepote koja može prodati sve.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju