Kelly Brook u najnovijoj kampanji donjeg rublja 'Ultimo' izgleda kao prava vintage seks boginja. Tijelo u obliku pješčanog sata, mačkasti pogled i opuštene kovrče, potvrđuju da je upravo ova 30 godina stara glumica bila pravi izbor za ovu kampanju

Iako je prošlo 14 godina otkada je Kelly Brook snimila svoju prvu reklamnu kampanju za donje rublje, i u svojoj tridesetoj godini ova Engleskinja može stati uz obli bok najpoznatijih putenih manekenki.

Upravo je zbog svojih oblina dobila ovaj posao u kojemu volačići i animalni printevi naglašavaju najveće adute ženstvenost.

'Kelly je prirodno lijepa i bez imalo napora jako seksi, zbog čega je bila idealan izbor za ovu kampanju. Njome smo htjeli naglasiti glamuroznost, zavodljivost i ženstvenost rublja 'Ultimo'. Uostalom, mislim da slike gove najbolje same za sebe' pojasnila je zastupnica ove mode linije koju su već predstavljale poznate žene poput Mel B, Helene Christensen, Rachel Hunter i Sarah Harding.

>>Hortnezije i gola Kelly Brook za Ralpa Laurenta

>> Kelly Brook ima najljepše tijelo i grudi

A sama Kelly je rekla kako se ovom rublju osjeća, pogađate, 'glamurozno, zavodljivo i ženstveno'. No, kako bilo, fotografije s potpisom Simona Emmetta pokazuju zaista lijepe grudnjake i gaćice, a ljepoticu kestenjaste kose koje izgledao kao da je iz jugoistočnog dijela Italije, a ne Velike Britanije, nije potrebno dodatno komentirati.

Kao što je rečeno, slike govore same za sebe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju