Završnu večer Cro A Portera najavili su glumci iz serije 'Najbolje godine' Katarina Radivojević i Amar Bukvić, najviše pažnje u publici je izazavala Severina, a kreacijama su oduševili ELFSI i Zigman. Veliki pljesak je dobila i mlada Anamarija Asanović

Juraj Zigman je otvorio modnu večer kolekcijom koju je opisao kao 'modna džungla' te probudio publiku otkačenim modelima kroz koje je spojio čovjeka s prirodom.

Modele je pratilo 20 bubnjara koji su na pistu donijeli atmosferu džungle, te svirkom pomogli djevojkama da pokažu modne kreacije. Ako je suditi po pljesku, Zigman je oduševio!

Nakon džungle na pistu su izašli modeli mlade dizajnerice Anamarije Asanović koja se prvi puta predstavila i to kolekcijom romantičnih i ženstvenih haljina koju je nazvala 'Mysterious Noises'.

Mladu dizajnericu iz publike su bodrili Aljoša Asanović sa suprugom Katarinom i sinom Antoniom.

Dizajner Boris Pavlin je pokazao kolekciju inspiriranu afričkim ženama i aristokratkinjama, dok je srpski dizajner Alexandar Nikolich pokazao glamuroznu kolekciju za žene koje žele biti u trendu.

>> VIDEO: Treća večer Cro A Portera otkrila tamnu stranu žene

>> VIDEO: Manekenka pala i pokazala grudi i guzu

Pravo oduševljenje izlaskom na pistu izazvali su modeli u razigranim kreacijama modnog dvojca ELFS koji su plesali, pjevali i glupirali se uz hitove s Eurovizije održane u Zagrebu i za kraj posljednje večeri ovogodišnjeg, 15. Cro A Portera priredili pravi trash party. Koliki je bio pljesak nije potrebno ni spominjati!

Svoje omiljene dizajnere došla je podržati i Severina koja je revije pratila u društvu prijateljice odjevena u svilenu haljinu i plavi sako kojeg je ukrasila brošem na kojem je ispisan broj nezaposlenih osoba u Hrvatskoj.

U prvom redu posljednju večer Cro A Portera pogledali su i Anica i Robert Kovač, Lana Pavić s prijateljicom Lanom KlingorNeven Ciganović, Martina Vrbos, Lana Baneli i Ines Preindl, Tihana Harapin Zalepugin i Vanja Halilović.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju