Druga večer Cro A Portera biti će posvećena prerano preminulom vizažisti Tomi Vrbanu. Njemu u čast manekenke će na pistu izaći bez šminke, a svaki od dizajnera će odabrati jednu crnu haljinu iz svoje kolekcije koje će biti izložene na lutkama

Danas će u 15.45 na zagrebačkom Mirogoju biti sahranjen Tomo Vrban koji je preminuo prije tri dana nakon teške bolesti. Njemu u čast modeli na revijama Cro A Portera će pozornicom prošetati bez šminke.

Drugu večer Cro a Portera otvorit će svojom revijom Linea Exclusive, a vlasnica Danijela Car odlučila je odati čast Tomi tako što će na pozornicu poslati svoje modele bez šminke.

Tomina prijateljica dizajnerica Matija Vujica odustala je od klasične revije, a od Tome će se oprostiti na poseban način na Cro A Porteru.

>> Tomo Vrban izgubio bitku s opakom bolešću

I ostali dizajneri te organizatori Cro A Portera vizažistu će odati počast tako što će svaki od njih odabrati po jednu crnu haljinu iz svoje kolekcije, a one će tijekom večeri biti izložene na lutkama.

Prijatelji i poznanci će Tomu Vrbana pamtiti kao pozitivnu i veselu osobu. Usprkos teškoj bolesti njegova volja za životom bila je izuzetno jaka do samog kraja.

Obitelj i prijatelji još uvijek ne mogu vjerovati da ga nema, a u njihovim će srcima ostati zauvijek.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju