Za hod po snijegu i ledu većina bi odabrala čvrste i svakako ravne cipele, no ne i Victoria Beckham. Ona se odlučila za visoke potpetice i čvrstu ruku tjelohranitelja

Beckhamova supruga i modna dizajnerica Victoria je na hladnu njujoršku zimu izašla u vrtoglavim potpeticama, uskim trapericama, majici s natpisom 'Help Heal Haiti' i u crnom sakou s neizbježnom Birkin torbom u ruci.

Ni snijeg ni led ne mogu spriječiti Victoriju da izađe u omiljenim vrtoglavim potpeticama.

Za pokazivanje na reviji 'Fashion For Relief' koji je u sklopu tamošnjeg tjedna mode organizirala Naomi Campbell odabrala je najskuplji model Birkin torbe koji posjeduje, čija cijena iznosi vrtoglavih 22 tisuće funti.

VIDEO: Agneys na podu, a Naomi u suzama

Sav prihod od revije na kojoj su bile Kelly Osbourne, Sarah Ferguson, Helena Christensen, Chris Brown i mnogi drugi celebrityji namijenjen je stanovnicima Haitija kojeg je prošli mjesec pogodio niz katastrofalnih potresa.

Victoria je u sklopu tjedna mode u New Yorku predstavila svoju novu kolekciju za jesen/zimu 2010.i to na Dan zaljubljenih koji j eprovela bez Davida.

Dolazak na reviju koju je organizirala Naomi Campbell je prvo javno pokazivanje nakon tragične smrti Alexandera McQueena koji joj je bio blizak prijatelj.

VIDEO: Reakcije poznatih na McQueenovu smrt


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju