Britney je to ponovno učinila! Ponovno se skinula, otkrila svoje obline u donjem rublju i uskoj odjeći za kampanju modne kuće 'Candie's'. No, ovoga puta pokazala je istesano i jako seksi tijelo

Iako su nakon mnogobrojnih ekscesa i slomova pred očima javnosti mnogi odustali od nekada pop princeze Britney Spears, modna kuća 'Candie's' bila je dovoljno hrabra i uvjerena da popularnost takve zvijezde nikada neće izblijedjeti kod tinejdžerske populacije.

Kod snimanja prve reklamne kampanje, majka dvoje djece imala je višak kilograma i zahtijevala je posebnu pažnju ne samo fotografa već i digitalnih čarobnjaka koji su je upicanile do savršenih detalja.

No, ovoga puta, na snimanju kataloga za proljeće/ljeto 2010. Britney se pokazala u najboljem izdanju. Usporede li se fotografije prije i poslije digitalne obrade, razlike su gotovo neprimjetne. Istesano tijelo sjajno izgleda ne samo u odjeći, već i u donjem rublju retro kroja.

Snimanje, s tri različita fotografa, održalo se nekoliko tjedana nakon što je Britney završila napornu svjetsku turneju, što je ustvari i jedan od razloga zašto je postigla tako istesanu liniju.

Zbog čega su lijepe Britney i Angelina?

Garderoba ispunjena perjem i cvijećem s atmosferom Moulin Rougea pozadina je u kojoj ju je snimio Mark Seliger, dok je Terry Richardson  zaslužan za najseksi fotografiju kampanje, onu na kojoj je Britney u donjem rublju i štiklama dok na ramenima drži ružičastog plišanog medvjedića.

Britney Spears: Do trgovine bez grudnjaka

A samoj pjevačici najviše se sviđa fotografija s potpisom Annie Leibovitz. Jednostavna, bez suvišnih ukrasa, slika pokazuje Britney u majici s etno motivom ukrašenog perlicama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju