U sklopu tjedna mode u New Yorku održana je humanitarna modna revija 'Heart Truth's Red Dress' kojom se htjelo skrenuti pažnju na srčane bolesti koje sve više pogađaju žensku populaciju

U sklopu tjedna mode u New Yorku održana je modna revija koja se u mnogočemu razlikovala od uobičajenih modnih događanja.

Umjesto stroge i ozbiljne atmosfere, poznate osobe od kojih većina nije imala iskustva na modnoj pisti, s osmijehom na usnama prošetale su isključivo crvene haljine.

Toj su se proslave mode, zdravlja i ženske snage priključile glumice poput Felicity Huffman te neuništive Joan Collins

Tom modnom revijom, nazvanom 'Heart Truth's Red Dress' željela se skrenuti pažnja na srčane bolesti koje su najčešće ubojice žena.

Toj su se proslavi mode, zdravlja i ženske snage priključile glumice poput Felicity Huffman te neuništive Joan Collins, sveprisutna Kim Kardashian, pjevačica Estelle te mnoge druge.

Svoje viđenje živih crvenih haljina za tu su priliku između ostalih dali vrhunski dizajneri poput Zaca Posena, Donne Karan, Oscara de la Rente, Michaela Korsa, Johna Galliana, Monique Lhuillier, Badgleyja Mischke.

Sve će se haljine moći kupiti na aukciji, a sav prikupljeni novac uplatit će se na račun instituta koji se bavi istraživanjem srčanih bolesti kod žena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju