Želite li provjeriti svoju kreativnost predlažemo da se pridružite jednoj od radionica pod stručnim vodstvom. Dovoljno je da pronađete malo slobodnog vremena i dođete te naučite tehnike koje će vam pomoći da uredite dom u duhu Uskrsa

Ikone

Na specijalno krojenim drvenim pločicama rade se vintage style sličice po uzoru na ikone. Decoupage papir, pozlata, patiniranje, sjenčanje..... Idealno za poklone najmilijima.

Cijena ove radionice koja će se održati 3. travnja u 15.30 sati je 110 kuna.

Izrada limenih teglica s motivima

Potpuno nova tehnika u hobby svijetu! Od metalik folije radit ćemo razne motive i ukomponirati ih s limenim teglicama, a u tome će nam pomoći razne žice, perlice, škare, čavlići i čekić! I još jednom - bez kista i boja ali sa zadivljujućim rezultatom!

Cijena radionice koja će se održati 10. travnja u 15.30 sati je 100 kuna.

Oslikavanje čipkom na tamnoj podlozi

Na ovoj će radionici Tea napokon razbiti mit: 'decoupage sa salvetama se ne može raditi na tamnoj podlozi'. NARAVNO DA MOŽE! Naučit ćete trikove pomoću kojih ćete svoje omiljene salvete i maramice aplicirati na tamnu podlogu bez ikakvog problema.

Cijena ove radionice koja će se održati 17. travnja u 15.30 sati je 120 kuna.

Ususret proljeću - country painting

Hit radionica na kojoj ćete naučiti sami oslikavati country motive u kombinaciji s patchwork elementima i sjenčanjem. Na ovaj način na radionici ćete ukrasiti jednu lijepu kutiju za olovke, i dodatno je začiniti i aplikacijom leptira napravljenog u istoj tehnici!

Cijena ove radionice koja će se održati 24. travnja u 15.30 sati je 100 kuna.

Tko ide na uskršnju radionicu?

Uz stručnu Teinu pomoć uskršnji vjenčić koji će krasiti blagdanski dom će izraditi Nataša Kanjir iz Zagreba.

Cijena radionice uključuje sav potreban materijal i pribor, a svoj uradak nosite sa sobom kući! Informacije i rezervacije termina na www.nb-net.hr.

Sve radionice koje se održavaju u Kustošijanskoj 1 u Zagrebu, a vodi ih Tea Jukić koja vas savjetuje u rubrici Uradi sama!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju