Poznato je da žene obožavaju traperice skinny kroja, ali znate li koje modele ovih popularnih traperica ne vole kupovati čak ni na sniženjima?

Galerija Traperice 'skinny' kroja u kombinacijama na ulicama Zagreba - 5 Iggy Azalea i Kelly Brook u trapericama netipične boje Traperice 'skinny' kroja u kombinacijama na ulicama Zagreba - 6 +4 Traperice 'skinny' kroja u kombinacijama na ulicama Zagreba - 7 Unatoč velikoj potražnji za trapericama ležernog boyfriend kroja, titulu najpopularnijeg modela traperica i dalje nose skinny traperice.

Omiljeni model traperica koje u potpunosti prianjaju uz tijelo te tako ističu žensku figuru svakodnevno su dio odjevnih kombinacija mnogih pripadnica ljepšeg spola.

Zbog toga biste mogli pomisliti kako nema skinny modela kojeg žene ne bi nosile, ali neke modele jednostavno ne vole kupovati.
Iggy Azalea i Kelly Brook u trapericama netipične boje Iggy Azalea i Kelly Brook u trapericama netipične boje (Foto: Profimedia)
Prema podacima brojnih brendova, najlošije se prodaju svi modeli koji odskaču od tradicionalne palete boja traperica.

Skinny traperice u netradicionalnim bojama slabo se prodaju unatoč velikim sniženjima. To se posebno odnosi na modele u ružičastim nijansama, kazala je za WWW analitičarka Emily Bezzant.

Dakle, prema službenim podacima klasični plavi, crni i sivi modeli najpoželjniji su i najtraženiji među damama, a da je to uistiniu tako mogu potvrditi i street style kombinacije s ulica Zagreba koje možete pogledati u galeriji.
Traperice 'skinny' kroja u kombinacijama na ulicama Zagreba - 7 Traperice 'skinny' kroja u kombinacijama na ulicama Zagreba - 7 (Foto: Slaven Janđel)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju