U mnoštvu raznoraznih modela tenisica koji zadovoljavaju svačiji ukus i stil ove sezone ističu se i tenisice stvorene za ljubiteljice svjetlucavog i metalik efekta. U trgovinama smo pronašli modele u srebrnoj, ružičastoj, zlatnoj i još nekim bojama nosive u dnevnim, ali i večernjim prilikama, kada svojem outfitu želite dodati malo sjaja.

Galerija Ružičaste tenisice sa šljokicama brenda Elfs (190 eura) Liu Jo, 159 eura Deichmann, 29,99 eura +7 IGI (Rodea), 92,77 eura

Tenisice odavno nisu rezervirane samo za sportska izdanja uz trenirke. Mnogim ženama u proljetnim i jesenskim mjesecima zamjenjuju i cipele, a u trgovinama se mogu pronaći baš dobri modeli koji izgledaju finije, zbog čega i jesu dobra zamjena cipelama.

IGI (Rodea), 92,77 eura IGI (Rodea), 92,77 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Među takve šik tenisice spadaju i one sa šljokicama i metalik efektom, koje će svakoj modnoj kombinaciji dati malo glamura. Želite li se u tenisicama osjećati poput dive, onda su takvi šljokičavi i sjajni modeli kao stvoreni za vas. Uz trgovinama smo izdvojili modele s običnim niskim, kao i s povišenim potplatom, koje možete nositi i umjesto cipela s visokom potpeticom.

Od 10 eura: 10 haljina za posao i izlaske koje dobro stoje ženama od XS do XXL veličine Haljine na kopčanje dobro stoje damama bez obzira na konfekcijsku veličinu Reserved haljina, 22,99 eura Missguided haljina, 10 eura +7 C$A haljina, 49,99 eura

Proljetna garderoba: 25 komada s kojima možete izdržati cijelu sezonu Bershka, 9,99 EUR Pull & Bear, 7,99 EUR C&A, 25,99 EUR +22 New Look, 17 EUR

Za najveće ljubiteljice sjajnog tu su modeli u potpunosti prekriveni šljokicama ili u metalik bojama, a ako ste ipak tip za nešto decentnije, predlažemo vam tenisice ukrašene s metalik detaljima ili s malo šljokica.

Koji god bio vaš odabir, vjerujemo da ćete među deset izdvojenih modela tenisica iz trgovina pronaći par koji će se sjajno uklopiti u vašu proljetnu garderobu.

Guess, 105 eura Guess, 105 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Deichmann, 29,99 eura Deichmann, 29,99 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju