Vladavina 'skinny' traperica traje već nekoliko godina, ali izgleda da je napokon došlo vrijeme da se puno udobniji krojevi vrate u modu

'Skinny' je godinama na vrhu liste najpopularnijih krojeva traperica. Dominaciju uskih modela s elastinom koji u potpunosti prianjaju uz tijelo nedavno je prekinuo 'boyfriend' kroj koji je najavio povratak udobnih starih modela.

Najveća zamjerka kod 'skinny' kroja odnosi se na njegovu udobnost.

Modni konzervativci 'skinny' modele uopće ne žele stavljati u kategoriju traperica upravo zbog dodatka drugih materijala uz pomoć kojih postaju rastezljive i smatraju da su prave traperice napravljene isključivo od pamuka. Također smatraju kako previše nalikuju tajicama da bi se uopće mogli nazivati trapericama.

Najveća zamjerka 'skinny' kroju odnosi se na njegovu udobnost ili točnije, na činjenicu da zapravo uopće nije udoban za nošenje. Žene kojima je dosta toga da ih traperice konstantno stišću i ometaju u kretanju sada će napokon doći na svoje.

Modni stručnjaci najavili su povratak svih drugih krojeva sa srednjim ili visokim strukom i širim ravnim nogavicama.

Takve traperice pomalo su androgene jer ne služe isticanju ženskih oblina u mjeri u kojoj to rade 'skinny' modeli. U slučaju takvih krojeva, naglasak se stavlja na udobnost, ali to ne znači da je zanemarena komponenta izgleda.

Traperice udobnijih krojeva itekako se mogu dobro kombinirati, a to dokazuju i brojne slavne dame koje pogledati u našoj galeriji. U njoj pronađite 5 modela traperica od 249 do 345 kuna koje će 'skinny' kroj istjerati iz mode ove sezone.

SAVJET PLUS: Saznajte koji dio tijela otkriva jesu li vaše traperice preuske, a prije kupovine provjerite koje traperice najbolje pristaju vašem obliku tijela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju