Zbog velikog interesa kojeg je izazvala posljednja kolekcija, iz Argentum poslovnica odlučili su proširiti asortiman s novim, još popularnijim detaljima.

Galerija

 Blještavi, elegantni i moderni – epiteti zbog kojih su mnoge ljubiteljice mode i trendova poludjele za ovim sparkling nakitom. Iz Argentuma su nam potvrdili da ih je iznenadio veliki interes za kolekcijom iz 2019. zbog čega im nije preostalo ništa drugo nego opskrbiti poslovnice još blještavijim komadima. Argentum u novoj kolekciji donosi pregršt predivnog nakita koji će vam osvježiti zimske dane. Jedan od najzanimljivijih modnih dodataka ove sezone svakako su predimenzionirane naušnice koje su sasvim dovoljne da podignu apsolutno svaku modnu kombinaciju.

PR
PR Foto: Promo

Kao i prošlogodišnja, ova sezona obiluje cirkonima koji stavljaju poseban pečat na statement srebrne komade. Elegantni, svevremenski nakit dorađeni s modernim elementima privući će pažnju svih ljubiteljica modernog, ali i klasičnog stila.

Bilo da ste ljubiteljica manjih, decentnijih ogrlica i narukvica s motivima ili pak velikih, geometrijskih statement naušnica, koje su apsolutni hit sezone, požurite u Argentum poslovnice. Nagradite sebe ili svoje bližnje i iskoristite popust do 50% na sav srebrni nakit do 24.veljače.

PR
PR Foto: Promo

Više informacija o novoj ARGENTUM kolekciji potražite na:

http://www.argentum.hr/novosti/2020/1617-novi-sparkling-komadi-za-trendi-zimu-2020