Dok je prva polufinalna večer Eurosonga prošla bez pretjeranih glazbenih iznenađenja, svakako moramo izdvojiti impresivne modne komade koji su se istaknuli na ovom prestižnom glazbenom natjecanju. Glamurozno izdanje litvanske predstavnice jednostavno nas je očaralo pa je najbolje krenuti s njom.

  Galerija Manika Liu S10 Manika Liu +0 Mia Dimšić u haljini dvojca ELFS

Monika Liu osvojila je pozornicu prvo svojim prekrasnim glasom i pjesmom naziva Sentimentai koju je izvela na svom nacionalnom jeziku, a zatim i stasom u čarobnoj haljini sirena kroja.

Zaigrana ljubičasta haljina optočena šljokicama istaknula je njenu figuru, a crni obrub koji se protezao duž cijele haljine, krenuvši od vrata, preko leđa te sve do poda, učinio ju je još zanimljivijom. S prednje strane haljina odiše glamurom, a otvorena leđa ju uvode u novu seksi dimenziju.

Manika Liu Monika Liu zasjala je u glamuroznoj haljini za prvu polufinalnu večer Eurosonga (Foto: Guliver images)

Poput Marylin Monroe, Litvanka kao da je došla iz zlatnog doba Hollywooda. Jednostavan, ali efektan nakit i frizura strogo ošišana na kratki bob, cijelom modnom izdanju dodaju i pomalo francuski šik.
Tamni make up na očima daje na dramatičnosti, a neutralni tonovi na usnama ipak dodaju mekoću cijelom izgledu litvanske zvijezde.

S10 Nizozemska predstavnica S10 u modernom odijelu (Foto: Afp)

Uz Moniku Liu moramo izdvojiti i predstavnicu Nizozemske, pjevačicu i repericu S10 koja je zasjala na sceni svojom jednostavnom pojavom. Duga plava kosa i prirodan izgled savršeno su pristajali uz crno odijelo koje je odjenula za svoj prvi nastup na Eurosongu gdje je izvodila pjesmu De Diepte na nizozemskom jeziku. Za razliku od litvanske predstavnice koja je pokazala leđa, Nizozemka se odlučila na otkrivanje trbuha.

Tko vam je imao najljepši stajling?

glasova:

Prednji dio sakoa seže do pupka, dok se njegov zadnji dio proteže skoro do poda te neodoljivo podsjeća na dirigentski frak. Na široke hlače, mlada pjevačica koja je jedan od najvećih favorita ovogodišnjeg natjecanja, obula je bijele tenisice te pokazala da je i urbani stil dovoljan za uspjeh na Eurosongu.

Severina na Eurosongu 2006. godine Haljina bez konkurencije: Severinino nezaboravno vatreno izdanje na Eurosongu

Emilija Kokić 1989. na Eurosongu Ispred svog vremena: Kombinacija u kojoj je Emilija Kokić prije 34 godine osvojila Eurosong

Naša Mia Dimšić na pozornicu je odlučila doći u kombinaciji streetstylea i svečanog izdanja. Ružičasto crvena haljina različite nejednake dužine mladoj je pjevačici stajala savršeno, a crne gležnjače su se neočekivano dobro uklopile u cijeli stajling. Ravno odrezani bob te decentni make up i nakit, upotpunili su ovaj neobični look, ali zanimljivi look.

Mia Dimšić Mia Dimšić u haljini dvojca ELFS (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju