U Tel Avivu je održano finale Eurosonga. Titulu pobjednika 64. izdanja ovog glazbenog natjecanja odnio je nizozemski predstavnik Duncan Laurence s pjesmom "Arcade".

Galerija Kombinezon Eleni Foureira Eleni Foureira gostovala je u finalu 64. Eurosonga Madonna na 64. Eurosongu u kreaciji Jeana Paula Gaultiera +7 Madonna na 64. Eurosongu u kreaciji Jeana Paula Gaultiera

Osim o pjesmama, jutro nakon finala najviše se raspravlja o scenskim nastupima i odjevnim kombinacijama sudionika natjecanja, ali i gostiju koji su nastupali u finalu.

Među njima je bila kraljica popa Madonna čiji je kostim dizajnirao njezin omiljen stari suradnik, francuski dizajner Jean Paul Gaultier.

Madonna na 64. Eurosongu u kreaciji Jeana Paula Gaultiera Madonna na 64. Eurosongu u kreaciji Jeana Paula Gaultiera (Foto: Getty Images)

U finalu je gostovala i 32-godišnja pjevačica Eleni Foureira koja je prošle godine na 63. Izdanju natjecanja predstavljala Cipar s pjesmom "Fuego" i osvojila visoko drugo mjesto. Njezin "goli" kombinezon s aplikacijama u obliku zvijezde bez sumnje je jedna od najprovokativnijih kombinacija ovogodišnjeg Eurosonga.

Eleni Foureira gostovala je u finalu 64. Eurosonga Eleni Foureira gostovala je u finalu 64. Eurosonga (Foto: AFP)

Titulu najbolje odjevene dame na 64. Eurosongu po mnogima je zaslužila Nevena Božović, predstavnica Srbije, koja je izvela pjesmu "Kruna". Lijepa Nevena nosila je efektnu crnu haljinu srpskog brenda NEO Design s visokim prorezom i fantastične komade “statement” nakita za koje je bio zadužen brend Glory Box.

U galeriji pogledajte još odjevnih kombinacija sa 64. Eurosonga.

Nevena Božović, predstavnica Srbije na 64. Eurosongu Nevena Božović, predstavnica Srbije na 64. Eurosongu (Foto: Getty Images)

POGLEDAJTE I:

Kakve transformacije! Slavne žene koje su drastično promijenile stil odijevanja Pamela Anderson Pamela Anderson Victoria Beckham +5 Nicole Richie

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju