Zaljubljenici u tenis ovih dana prate događanja na najstarijem teniskom turniru. Radi se naravno o Wimbledonu.

Galerija Modna izdanja slavnih dana na Wimbledonu - 5 Modna izdanja slavnih dana na Wimbledonu - 4 Modna izdanja slavnih dana na Wimbledonu - 3 +12 Meghan Markle 2019. godine

Iako je u ovoj priči tenis najbitniji, Wimbledon je događanje u kojem uživaju i zaljubljenici u modu. Svake godine, naime, ovaj teniski turnir ponudi nam i neke fantastične modne trenutke slavnih dama.

Među slavnim osobama koje uvijek privuku najviše pozornosti definitivno su članovi kraljevske obitelji. Catherine Middleton stravstvena je zaljubljenica u tenis i samo jedna od mnogobrojnih slavnih dama koje se rado vraćaju na ovaj turnir.

Modna izdanja slavnih dana na Wimbledonu - 4 Catherine Middleton 2021. godine (Foto: Profimedia)

I dok one uživaju u tenisu, mi sa zanimanjem pratimo i njihove odjevne kombinacije. Za razliku od terena na kojem igrači nose bijelu boju, na tribinama pravila odijevanja nisu tako stroga.

U našoj galeriji izdvojili smo modne izbore 15 slavnih dama za dolazak na Wimbledon. Krenuli smo od 1995. godine i princeze Diane koja je na muško finale 1995. godine odjenula odijelo pastelno žute boje koje je uparila s krupnim biserima.

Modna izdanja slavnih dana na Wimbledonu - 5 Princeza Diana 1995. godine (Foto: Profimedia)

Stigli smo do 2022. godine i modnog izdanja Anne Wintour. U galeriji su i Meghan Markle, Keira Knightley, Victoria Beckham, Sienna Miller...

Princeze Leonor i Sofia Princeze Leonor i Sofia: Sandale koje i njihova majka, kraljica Letizia, obožava nositi uz haljine

Princeza Diana Sedam kultnih haljina za sedam važnih trenutaka u životu neprežaljene princeze Diane

Članice kraljevske obitelji, glumice, manekenke... sve one možda vam posluže kao inspiracija za neki vaš izlet u svijet tenisa.

Modna izdanja slavnih dana na Wimbledonu - 8 Sienna Miller 2021. godine (Foto: Profimedia)

Modna izdanja slavnih dana na Wimbledonu - 9 Emma Watson 2019. godine (Foto: Profimedia)

Modna izdanja slavnih dana na Wimbledonu - 14 Anna Wintour 2022. godine (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju