Njihova majka, španjolska kraljica Letizia, poznata je po besprijekornom stilu, a princeze Leonor (16) i Sofia (15) svakim svojim pojavljvanjem u javnosti dokazuju da, barem u modnom smislu, uspješno slijede majčine stope.

Galerija Princeze Leonor i Sofia Princeze Sofia i Leonor - 4 Kćeri kraljice Letizije, princeze Sofia i Leonor +2 Princeze Sofia i Leonor - 5

Sestre su u nedjelju posjetile muzej Salvadora Dalija u pokrajini Girona, a pozornost javnosti privukao je i njihov modni odabir.

Prijestolonasljednica Leonor za izlazak je odjenula crveno-bijelu haljinu španjolskog brenda Mango. Midi haljina s cvjetnim uzorkom ima puf rukave i skidivi remen, a dio je nove kolekcije i prodaje se po cijeni od 549,90 kuna.

Njezina mlađa sestra Sofia nosila je mini haljinu dugih rukava brenda Claudie Pierlot u krem boji koja se prodaje po cijeni od 299 funti (2617,44 kn).

Princeze Sofia i Leonor - 4 Obje djevojke nosile su haljine koje su uparile s espadrilama na platformu (Foto: Profimedia)

Obje djevojke iskombinirale su svoje haljine s espadrilama s platformom. Jedna djevojka nosila je bijeli, a druga crno-bijeli model sandala koje i njihova majka obožava nositi u raznim prigodama u toplijem dijelu godine.

Inače, ovo je djevojkama bio drugi zajednički izlazak u javnost bez roditelja. U srpnju 2021. godine su zajedno s grupom drugih tinejdžera sadile drveće u zaštićenom šumskom podrčju u Madridu.

2020. godine haljinu je nosila u kombinaciji sa špagericama Kraljica Letizia voli nositi ovaj model obuće (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju