Voditeljice Eurosonga 2024., Petra Mede i Malin Åkerman, u drugom su polufinalu pokazale potpuno drugačije kombinacije od onih iz prvog.

Galerija Petra Mede i Malin Åkerman u drugoj polufinalnoj večeri Petra Mede i Malin Åkerman u drugoj polufinalnoj večeri Petra Mede i Malin Åkerman u drugoj polufinalnoj večeri +1 Petra Mede i Malin Åkerman u drugoj polufinalnoj večeri

Drugo eurovizijsko polufinale počelo je večeras točno u 21 sat, a u sve su nas ponovno uvele Petra Mede i Malin Åkerman, i ovoga puta u jarkim bojama, ali njihova su izdanja bila poprilično različita od onoga što smo vidjeli u utorak.

Njihova odijela iz prvog polufinala mnoge nisu oduševila pa tako ni našeg stilista Ivana Friščića, a za drugu su poluzavršnicu pripremile haljine, Petra crvenu, a Malin žuto-ružičastu.

Petra Mede i Malin Åkerman u drugoj polufinalnoj večeri Petra Mede i Malin Åkerman u drugoj polufinalnoj večeri (Foto: Afp)

Petrina dramatična crvena haljina sezala je skroz do poda, a krasio ju je i plašt te istaknuta ramena. Uz podignutu frizuru i veliki prsten, ovaj raskošni minimalizam gotovo da bi mogao pripadati i bilo kojem važnom crvenom tepihu.

S druge strane, Malin se pojavila u mini haljini dugih rukava prekrivenoj šljokicama koje su se presijavale u žutoj i ružičastoj boji. Kosa joj je bila vezana u jednostavan niski rep, a na nogama je nosila crvene štikle. Istaknuta ramena jedino su joj zajedničko s Petrinom haljinom pa nismo sigurne u to koliko su njihova dva outfita međusobno usklađena.

Petra Mede i Malin Åkerman u drugoj polufinalnoj večeri Petra Mede i Malin Åkerman u drugoj polufinalnoj večeri (Foto: Profimedia)

Svaka za sebe izgledala je lijepo, ali zajedno djeluju kao da su se uputile na dva potpuno različita događaja.

Također, na samom početku polufinala zapjevale su i otplesale svoju verziju prošlogodišnje pobjedničke pjesme Tattoo, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu. 

Stilist Ivan Friščić o voditeljicama Eurosonga: "Koliko god taj stil bio trendi i popularan, on nije primjeren televiziji" Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga - 1 Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga - 6 +7 Malin Åkerman i Petra Mede vodile su prvu polufinalnu večer Eurosonga - 2

Baby Lasagna rasplesao Europu! Istarska čipka i rokerska frizura dostojni prave eurovizijske zvijezde Baby Lasagna u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga Baby Lasagna u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga Košulja Baby Lasagne inspirirana je istarskim tabletićima - čentrinima +2 Spektakularan nastup Baby Lasagne

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju