Ona je postala planetarno popularna devedeesetih godina prošlog stoljeća kada je izjavila da ne ustaje iz kreveta za honorar manji od 10 tisuća dolara. No zbog svoje eterične ljepote koja je sposobna podnijeti svaku make-up, frizersku i modnu transformaciju postala je jedna od najvećih supermodela i muza svjetskih dizajnera


Linda Evangelista
bila je glavna zvijezda prvog reda na predstavljanju kolekcije Dolce & Gabanna za proljeće ljeto 2014/15 u sklopu milanskog tjedna mode.

Modna ikona doputovala je u Italiju i kako bi prisustvovala 50. godišnjici talijanskog magazina Vogue u kojem se često pojavljivala tijekom aktivne karijere modela, a za kojeg je snimila rujanski editorijal.

Kanadska manekenka koja je ove godine proslavila 49 rođendan i dalje povremeno radi u modnom biznisu, a svojim nepogrešivim stilom  još jednom je pokazala zašto su je zvali modnom kameleonkom.

Njezina mliječna putu i zanimljive, karakterne crte lice tijekom posljednjih 20 godina uistinu su odgovarale uz svaku modnu priču, boju kose i frizuru.

U našoj fotogaleriji provjerite kako se bezvremenska Linda Evangelista mijenjala kroz godine.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju