Modna kuća NEBO za ljeto 2021. godine predstavlja kapsula kolekciju poetičnog naziva “Sjeta”.

Galerija PR PR PR +4 PR

Nova kolekcija vodi nas na nostalgično putovanje kroz godine kojim nas želi podsjetiti na zabavnu stranu i eskapizam koji moda nudi, ali pritom ne kaže doviđenja niti komforu i praktičnosti na koje smo se svi navikli prošle godine.

Kolekciju čini petnaest pomno biranih komada, većinom haljina, koje su vjerne klijentice ove modne kuće najviše voljele i nosile zadnjih desetak godina. Baš kao i prijašnjih sezona vodeća inspiracija i ove kolekcije je mekani minimalizam.

Nevezano za sezonske trendove, ova kapsula kolekcija sastoji se od komada odjeće koji će istaknuti ženstvene forme u opuštenom stilu kako i priliči ljetu, a dodavanjem modnih dodataka, svaka dama je u prilici stvoriti svoj unikatny styling, bez obzira bio on zavodljiv ili diskretan, lepršav ili odmjeren, romantičan ili oštar.

Melankolične crno bijele kombinacije, nanovo promišljene u detaljima, manevriraju između realne svakodnevice i fantazije i ležerno se spuštaju niz tijelo ističući krhkost ženske siluete.
Dašak romantike i mekoće prisutan je u izboru crne i bijele plisirane pamučne tkanine od kojih su izrađene voluminozne haljine, a sanjivu estetiku donosi haljina od tila eterično se priljubljujući uz tijelo. Zajedno s lanenim komadima, sve se prožima u sofisticiranu i elegantnu ljetnu priču. Ikonična haljina Adrian, simbol elegancije i udobnosti, dolazi u bijeloj i crnoj krep viskozi, ručno je plisirana i ležernog kroja koji savršeno pristaje svim ženama.

Modna kuća NEBO godinama je u ljubavi s prirodom i cvijećem pa je razumljivo kako se i u ovoj kolekciji nalazi ljupka cvjetna haljinica u stilu četrdesetih godina prošlog stoljeća s neodoljivim vintage uzorkom ruža. Kreativci iz Neba preporučuju da ju nosite s komadom delikatnog i ženstvenog nakita, za šetnju gradom sparite ju s jednostavnim ravnim cipelicama, a za malo dramskog efekta dodajte rajf s mrežicom.

Kapsula kolekcija „Sjeta“ pomno je izbalansirana kombinacija klasičnih, uvijek nosivih komada i ženstvenih detalja, bezvremenskog stila i diskretnog glamura, a ipak komforna i praktična, pomno biranih tkanina, jednostavna i nježna, komunicira rafiniranu i pomalo sanjivu estetiku. Odabirom prikladnih dodataka svaki komad iz ove kolekcije postaje nosivi izbor za sve prigode, od svakodnevnih do onih svečanijih i formalnijih.

NEBO ostaje vjerno sebi - uz zaštitni znak jednostavnosti i lakoće, istančanog osjećaja za ono što zapravo trebamo u ormaru, komadi iz ove kolekcije trajat će godinama i biti rado nosivi.

Modeli: Ema Galogaža / Talia Model, Dorotea Valentić / Talia Model
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju