Gwen Stefani uspješno je odradila gostovanje u popularnoj američkoj TV emisiji ‘Saturday Night Live’ i uputila se na zabavu u riskantnoj haljini

Gwen Stefani poznata je po neustrašivom modnom ukusu, a u posljednje vrijeme često bira odjevne kombinacije koje ne skrivaju tijelo od pogleda i zbog toga su dosta riskantne za nošenje.

Svaka žena koja se odluči za takvu odjeću trebala biti spremna za eventualne situacije u kojima se slučajno može pokazati previše. Međutim, nezgodu prouzročenu nespretno odabranom haljinom koju je odjenula za odlazak u klub Gwen sigurno nije očekivala.

Haljina je vizualno podijeljena u dva dijela. Gornji dio kojeg čini top prozirnim materijalom povezan je s donjim dijelom sastavljenim od asimetrično raspoređenog tvida, mrežaste tkanine i voluminoznih volana.

Upravo je donji dio stvorio problem slavnoj pjevačici jer se malo ‘zarotirao’ prilikom izlaska iz automobila. Čim je pjevačica počela hodati uz stepenice, haljina se podigla i otkrila njezine gaćice. Nasmijana i ležerna Gwen nije se previše zamarala ovim ‘gafom’ nego je mirno nastavila svoj ulazak u klub.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju