Nakon najvećih svjetskih pozornica i suradnje sa zvučnim imenima kao što su Cheryl Cole, Bebe Rexhe i Nicki Minaj, Zigman je napravio zaokret – i vratio se kući! Dizajner, koji je na osvajanje svijeta krenuo iz rodne Kostrene, sinoć je u Guvernerovoj palači održao reviju koja će se dugo pamtiti i na kojoj je još jednom potvrdio da mu na modnoj sceni malo tko može konkurirati.

Galerija Predstavljanje kolekcije svjetski priznatog dizajnera Juraja Zigmana u Rijeci - 2 Predstavljanje kolekcije svjetski priznatog dizajnera Juraja Zigmana u Rijeci - 20 Predstavljanje kolekcije svjetski priznatog dizajnera Juraja Zigmana u Rijeci - 19 +16 Predstavljanje kolekcije svjetski priznatog dizajnera Juraja Zigmana u Rijeci - 18  

Glavna namjera "Zigman Christmas Showa by iSmile" bila je pokazati nešto do sada neviđeno, a reakcije okupljenih samo su potvrdile uspjeh.

Juraj Zigman za ovu je prigodu izradio replike haljina s piste za Barbie lutke koje će biti prodane u humanitarnoj akciji za odjel riječke neonatologijeIznimno sam zadovoljan što sam i nakon toliko godina uspio iznenaditi čak i najvjernije pratitelje mog rada i potvrditi da je moda živi organizam, koji neprekidno raste i napreduje. U svoje kreacije ubacio sam puno crne boje, koju sam do sada koristio samo u manjim količinama, uz isključivo vrhunske materijale.

Rezultat višemjesečnog truda je 45 kreacija namijenjenih seksi, samouvjerenim ženama koje ne slijede trendove nego ih stvaraju i uvijek su otvorene nečem novom i uzbudljivom. Za njih ne postoje uobičajene niše, stoga sam se potrudio stvoriti im jednu, izjavio je Juraj Zigman.

Oduševio je i božićni duh bajkovitog modnog spektakla kojeg se, po prvi put, moglo pratiti i preko InstaStoryja. Društvene mreže i inače su važan alat za Zigmana zbog lakše komunikacije s poklonicima, ali i najave novih događanja, otvaranja dućana u Zagrebu te širenja na tržište van Hrvatske. Za dizajnera koji je osvojio svjetsku estradu to zasigurno neće biti nimalo teško. Svi modeli na reviji nosili su i cipele koje je Zigman također dizajnirao.

U suradnji s Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja u Rijeci Zigman je za ovu prigodu izradio replike haljina s piste za Barbie lutke koje će biti prodane u humanitarnoj akciji za odjel riječke neonatologije.

Za šminku na "Zigman Christmas Showa by iSmile" bio je zadužen Saša Joković, a za frizuru modela Kevin Murphy.
 
Predstavljanje kolekcije svjetski priznatog dizajnera Juraja Zigmana u Rijeci - 16 Predstavljanje kolekcije svjetski priznatog dizajnera Juraja Zigmana u Rijeci - 16 (Foto: Martina Škrobot)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju