Tanya Heath pokrenula je pravu modnu revoluciju u svijetu obuće. Kanadska dizajnerica s prebivalištem u Parizu stvorila je cipele koje će potpuno oduševiti žene

Tanya Heath tri godine radila je na svojoj inovativnoj ideji i naposljetku dizajnirala cipele s promjenjivom petom. Možda zvuči nevjerojatno, ali napokon je istinito.

Sada cipelu ravnih potplata možete pretvoriti u štiklu u roku od nekoliko sekundi zahvaljujući jedinstvenom mehanizmu - pritiskom na mali gumb unutar cipele možete po želji mijenjati pete.

Svaka cipela ima i standardnu nisku petu od 2 centimetra na koju u jednom potezu pričvršćujete željenu visoku petu.

Cipele i pete prodaju se odvojeno. U ponudi postoji 30-tak modela cipela (gležnjače i štikle koje bez pete postaju balerinke) i četiri tipa peta koje dolaze u nekoliko desetaka boja i tekstura. Najviša ima 8.5, a najniža 4.5 centimetara. Svaka cipela ima i standardnu nisku petu od 2 centimetra na koju u jednom potezu pričvršćujete željenu visoku petu.

Cijene cipela kreću se od 400 do 1.000 dolara, ovisno o modelu. Dizajnerica je željela napraviti udobnu, praktičnu i lijepu obuću koja će ženama olakšati odijevanje, a to je i uspjela s ovim '2 u1' modelima.

Ovaj dizajnerski izazov bio je monumentalan, stvoriti cipelu koja će stajati na nozi i također izgledati lijepo. Mi nudimo udobnost i raznolikost. Ovo je za žene koje više ne mogu podnijeti bol, ali i dalje žele izgledati lijepo, rekla je Tanya u intervjuu za Huffington Post.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju