Dvadeset godina neprikosnovenog talenta modnog studija Boudoir dolazi u obliku nove briljantne modne priče dizajnerica Martine Čičko Karapetrić i Morane Tomašević.

Galerija Slavljenička kolekcija modnog brenda Slavljenička kolekcija modnog brenda Slavljenička kolekcija modnog brenda +1 Slavljenička kolekcija modnog brenda

Trebaš imati stila. Pomaže ti da ustaneš ujutro. Stil je način života. Bez njega, naprosto si nitko, svojevremeno je govorila legendarna modna urednica Diana Vreeland pokušavajući opisati koliko je važno u životu imati određeni stil, jedinstvenost koja vas izdvaja u masi istih.

Upravo taj stil, tu ljubav prema lijepim stvarima, prema ljepoti koja nadahnjuje i čini nas boljim ljudima, posjeduju i sestre Boudoir, Morana i Martina, koje ove godine slave nevjerojatnih dvadeset godina njihovog brenda Boudoir.

Njihov dizajnerski potpis osobito je prepoznatljiv, pamtljiv i drugačiji, riječ je o brendu u čijem se središtu nalazi dirljiva čežnja prema iznimno romantičnim, maštovitim i uvijek superženstvenim kreacijama, koje obožavateljicama njihova dizajna daju onaj potrebni 'x' faktor. Boudoir je uistinu posebnost domaće i regionalne modne scene, modni brend koji uvijek nudi ljepotu koja transformira njihove klijentice.

Upravo o tome govori i njihova aktualna kolekcija, uhvaćena u objektivu Franje Matkovića i Senje Vild.

Riječ je o brendu u čijem se središtu nalazi dirljiva čežnja prema iznimno romantičnim, maštovitim i uvijek superženstvenim kreacijama.

Naziva 'To ti je Boudoir' sumira novi iskorak za kreativke i kreatorice koje se, unatoč epidemiji i navali minimalističkih trendova, ne odriču raskoši i njima svojstvene dekadencije prilikom dizajniranja. Štoviše, slave je neodoljivim miksom volana, volumena, uzoraka i detalja, kojima redefiniraju glamur i što on predstavlja za žene današnjice.

Haljine snažnih XXL volumena, delikatna čipka kao glasnik vječne ženstvenosti, print sanjivih oblaka, elegantne, chic i tako zaigrane točkice – svi ovi elementi pronašli su mjesto u slavljeničkoj kolekciji kojom osvajaju na prvi pogled.

Serijom dojmljivih kreacija Martina i Morana tako su puhnule u dvadeset svjećica na Boudoir torti i pokazale da njihov talent i dalje odlazi u nove visine, za novo desetljeće vrhunskog stila, koji se najlakše opisuje rečenicom 'To ti je Boudoir' baš zato što je nepogrešivo prepoznatljiv i jedinstven.

Slavljenička kolekcija modnog brenda Slavljenička kolekcija modnog brenda (Foto: Matković x Vild)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju