Drugi dan službenog posjeta Hrvatskoj španjolski kraljevski par zajedno s predsjednikom Zoranom Milanovićem i njegovom suprugom Sanjom Musić Milanović sudjeluje na Hrvatsko-španjolskom IFMIF-DONES Forumu, nakon kojeg će hrvatska prva dama i kraljica Letizia posjetiti Polikliniku za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG.

Galerija Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia u Hrvatskom državnom arhivu Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia +7 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia

S obzirom na to da je u pitanju manje svečana prigoda od sinoćnje gala večere, i prva dama i kraljica odjenule su se u skladu s načelima poslovne elegancije.

Za današnja događanja Sanja Musić Milanović odabrala je još jedno elegantno i moderno izdanje. Nosi tamnoplavi karirani kombinezon s V-izrezom koji se preklapa na gornjem dijelu, dok donji dio čine hlače širokih nogavica. Tankim remenom prva dama istaknula je struk.

Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Preko kombinezona je prebacila bež kaput, dok se, kada je u pitanju obuća, odlučila za plave salonke koje je jučer kombinirala uz plavu kaput-haljinu. Kosu je danas raspustila, a izdanje je i ovaj put upotpunila zanimljivim komadima nakita.

Više mi se sviđa kombinezon...

glasova:

Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia posjetile su Polikliniku za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG - 1 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia posjetile su Polikliniku za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Kraljica Letizia također je odjenula kombinezon, model u crnoj boji s kontrastnim gornjim dijelom krem nijanse s plisiranim detaljima i decentnim volanima. I šire nogavice također imaju plisirane detalje zbog čega kombinezon djeluje još fluidnije, a za naglašeniji struk kraljica ga je nadogradila i tankim remenom.

Sanja Musić Milanović: Upečatljiva suknja i stvarno efektna ogrlica za večeru s kraljicom Kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović Kraljica Letizia, kralj Felipe VI., Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović na gala večeri Kraljica Letizia na gala večeri sa svojim domaćinima, Zoranom Milanovićem i Sanjom Musić Milanović +2 Sanja Musić Milanović

Sanja Musić Milanović: Kaput-haljina i plave salonke za susret s kraljicom Letizijom Sanja Musić Milanović Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Španjolski kraljevski par u posjetu Hrvatskoj +2 Španjolski kraljevski par u posjetu Hrvatskoj

Kada je u pitanju obuća, odlučila se za crne kožnate čizme s visokom potpeticom i elegantnu dnevnu torbu, također u crnoj boji.

Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia u Hrvatskom državnom arhivu Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia u Hrvatskom državnom arhivu (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju