Jennifer Lawrence, prelijepa glumica uvijek odjevena u najljepše odjevne komade visoke mode, ne uspijeva uvijek pronaći 'modnu ravnotežu. Nakon nezgrapnih toaleta, na londonskoj premijeri filma 'Igre gladi: šojka rugalica 1.dio' 24 godine stara oskarovka imala je problema sa štiklama

Dugo iščekivana premijera trećeg nastavka filmske franšize 'Igre gladi' na crveni tepih je izvela sve zvijezde filma 'Igre gladi: Šojka rugalica 1.dio' među kojima su Liam Hemsworth, Julianne Moore, Elizabeth Banks, Natalie Dormer i, naravno, Jennifer Lawrence.

Mlada i simpatična oskarovka Jennifer već je poznata po odjevnim komadima koji joj zadaju poteškoća. Svi pamte njezin dolazak na pozornicu 'Kodak Theatrea' kada se prilikom preuzimanja zlatnog kipića spotaknula na grandioznu 'Dior couture' haljinu te izgubila ravnotežu.

Na oskarovskoj svečanosti sljedeće godine slično joj se desilo na crvenom tepihu, ali tog se puta uspjela zadržati na nogama.

Ovoga puta prekrasna izvezena Dirovova haljina nije zadavala probleme, već su tu ulogu preuzele Manolo Blahnik sandale.

Naizgled jednostavne za nošenje, ove elegantne štikle neadekvatnog broja za uvijek nasmijanu glumicu dopustile su da joj prti izađu više nego što bi trebali, dok joj je stopalo klizilo pri gotovo svakom pothvatu.

No, to je bio znatni manji modni 'grijeh' u odnosu na onaj koji se dogodio prilikom odlaska sa zabave nakon premijere filma kada joj je preduboki dekolte otkrio više nego što je trebao.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju