Mateo Kovačić kao dvostruki strijelac bio je junak utakmice Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za Euro 2024. Za Matea je navijala i njegova supruga Izabel Kovačić, koju je britanski The Sun lani izdvojio kao najpopularniju, odnosno najistaknutiju suprugu hrvatskih nogometaša, koju poznaju i zbog činjenice da Mateo igra za londonski klub Chelsea.

Galerija Na vjenčanju Sergija Ramosa u haljini Ivana Alduka Izabel na vjenčanju sestre Matea Kovačića Izabel Kovačić u raskošnoj vjenčanici +2 Slavlje nakon dočeka Vatrenih 2018.

Lijepu Izabel zbog plavih kovrči usporedili su s pjevačicom Shakirom i naveli da je nekada bila model, dok je sada modna dizajnerica i vlasnica brenda Lunilou.

Lunilou je brend najprepoznatljiviji po odjeći za velike i male izrađenoj od održivih materijala. Na Instagramu, na kojem ima 42 tisuće pratitelja, Izabel redovito objavljuje kombinacije sastavljene upravo od njoj omiljenih komada brenda Lunilou.

Izabel ima istančan modni stil, a riječ koja ga najbolje opisuje, barem kada su u pitanju svakodnevne modne kombinacije, jest minimalizam. No ni glamur joj nije stran.

U više navrata oduševila je svojim upečatljivim modnim izdanjima.

Haljina koju mnogi pamte zasigurno je njezina vjenčanica. Raskošna haljina s volanima koji su počinjali u struku i širili se prema dnu bila je rad talijanskog dizajnera Antonija Rive, a Izabel je u njoj oduzimala dah.

Izabel Kovačić u raskošnoj vjenčanici Izabel Kovačić u raskošnoj vjenčanici (Foto: Robert Anic/Pixsell)

Očaravajuće je izgledala i na vjenčanju suprugove sestre 2018. godine, za koje je izabrala dugu crnu haljinu ukrašenu resicama i svjetlucavim detaljima.

Iste godine Hrvatska je dočekala nogometaše koji su se s prvenstva u Rusiji vratili s osvojenim srebrom, a nakon spektakularnog dočeka Vatreni su nastavili slaviti sa svojim obiteljima.

Slavlje nakon dočeka Vatrenih 2018. Slavlje nakon dočeka Vatrenih 2018. (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Za tu prigodu Izabel je odjenula cvjetnu suknju visokog struka, s dubokim prorezom. Uparila ju je s crnom bluzom koja je razotkrila njezina ramena, a cijelu kombinaciju podigla je srebrnim sandalama na vrlo visoku potpeticu.

U lipnju 2019. godine Izabel i Mateo Kovačić bili su uzvanici na vjenčanju nogometaša Sergija Ramosa, a Izabel je za tu prigodu odjenula plavu haljinu od tila hrvatskog dizajnera Ivana Alduka i tako oduševila još jednim svojim glamuroznim modnim odabirom.

Na vjenčanju Sergija Ramosa u haljini Ivana Alduka Na vjenčanju Sergija Ramosa u haljini Ivana Alduka (Foto: Profimedia)

No i u svakodnevnim izdanjima, koja možda nisu glamurozna, ali su itekako efektna, Izabel izgleda sjajno.

Supruge nogometaša kao mladenke: Kakve vjenčanice su birale za veliki dan? Ivana Vida nosila je vjenčanicu s raskošnim šlepom Vanja Modrić Izabel Kovačić +5 Andrej Kramarić i Mia Ćurković

Izabel Kovačić: Hlače koje tijekom zime rijetko viđamo na našim ulicama Izabel Kovačić u Katru u bijelim hlačama s poderanim detaljima Izabel Kovačić na utakmici između Hrvatske i Belgije Izabel Kovačić na utakmici između Hrvatske i Belgije +0 Izabel Kovačić

Njezine objave na Instagramu samo su još jedan dokaz da ima istančan modni ukus, a članak The Suna i današnju utakmicu mi smo iskoristili kao povod da u galeriji i nastavku teksta izdvojimo deset njezinih izdanja koja dokazuju da je mnogi s razlogom nazivaju modnom ikonom.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju