Kraljica supruga Camilla organizirala je popodnevni čaj u kraljevskoj rezidenciji Clarence House za dvije uvažene gošće. Jordanska kraljica Rania i danska princeza Mary doputovale su u London kako bi s Camillom razgovarale o kampanji "16 dana aktivizma".

Galerija Haljina modne kuće Badgley Mischka Bluza brenda Red Valentino Kraljica Rania, kraljica supruga Camilla i princeza Mary +0 Kraljica Rania, kraljica supruga Camilla i princeza Mary na susretu u rezidenciji Clarence House

Sve tri dio su kampanje UN-a koja je službeno započela 25. studenog na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama, a završit će 10. prosinca, kada obilježavamo Međunarodni dan ljudskih prava.

Cilj UN-ove inicijative je mobilizacija pojedinaca i organizacija diljem svijeta s ciljem razvijanja strategija koje će pomoći u eliminaciji nasilja nad ženama i djevojčicama. Camilla je najavila kako će potpora žrtvama silovanja, obiteljskog i seksualnog nasilja biti jedan od prioriteta u njezinu daljnjem javnom radu, a o tome će govoriti i na današnjem okupljanju u Buckinghamskoj palači, koje je također organizirano u sklopu kampanje.

Tko je nosio najbolje izdanje? Pobjednička kombinacija Sanje Musić Milanović i kraljice Letizije Kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović u Zagrebu Sanja Musić Milanović i kraljica Letizija tijekom prvog službenog susreta u Hrvatskoj Kraljica Letizija i Sanja Musić Milanović na svečanoj večeri na Pantovčaku +0 Obje dame odabrale su kombinezone za drugi službeni dan posjete

Detalji zajedničkog razgovora triju dama još nisu otkriveni, ali objavljena je službena fotografija nastala tijekom njihova druženja. Kako to obično biva u ovakvim prigodama, ljubitelji mode fokusirali su se na njihove odjevne kombinacije.

Kraljica Rania, kraljica supruga Camilla i princeza Mary Kraljica Rania, kraljica supruga Camilla i princeza Mary (Foto: Profimedia)

Kraljica Rania očekivano je zablistala u plavoj haljini modne kuće Badgley Mischka, koju je nadopunila salonkama modne kuće Dior, također u plavoj boji.

Haljina modne kuće Badgley Mischka Haljina modne kuće Badgley Mischka (Foto: Badgley Mischka)

Camilla se odlučila za jednostavnu haljinu svoje omiljene dizajnerice, Britanke Fione Clare, čije komade rađene po mjeri godinama nosi tijekom službenih pojavljivanja u javnosti. Uz haljinu u takozvanoj kraljevskoj nijansi plave boje nosila je udobne cipele brenda Eliot Zed.

Bluza brenda Red Valentino Bluza brenda Red Valentino (Foto: Red Valentino)

Princeza Mary demonstrirala je poslovnu eleganciju u crnoj bluzi brenda Red Valentino i suknji modne kuće Dolce & Gabbana napravljenoj od tvida uz koje je odabrala i klasične crne salonke.

Najbolju kombinaciju ima...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju