Maja Šuput bila je gošća panela na temu "Mame poduzetnice" održanog na Sajmu za bebe i trudnice u Zagrebu. Maju je na sajmu pratio i njezin dvogodišnji sinčić Bloom Tatarinov, a mama i sin za tu su priliku bili i modno usklađeni.

Galerija Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 2 Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 5 Modno usklađeni Bloom Tatarinov i njegova mama Maja Šuput - 3 +1 Maja Šuput na Sajmu za bebe i trudnice u Zagrebu

Pjevačica Maja Šuput na panelu je podijelila svoja iskustva kako je to biti vrlo zaposlena mama malog djeteta.

Kombinirati poslovne obveze i vrijeme s obitelji uspijevam tako što ja uglavnom radim noću pa Bloom ni ne zna da mene u stvari nema doma. Tijekom dana sam obična mama koja spava minimalno, gotovo nikako, našalila se Maja Šuput i otkrila kako je tek zadnjih mjesec dana otkako je njezin sinčić krenuo u vrtić, dobila malo vremena za sebe.

Dodala je kako je i za poslovne obveze i za funkcioniranje obitelji, ključ uvijek u dobroj organizaciji te da bez podrške supruga i svojih poslovnih suradnika ne bi mogla biti uspješna glazbenica, poduzetnica i posvećena mama.

Nekoliko fotografija sa Sajma za bebe i trudnice pjevačica je podijelila na svom Instagramu, a s njom je bio i Bloom. Za tu priliku mama i njezin sinčić bili su i modno usklađeni u bež i pješčanim tonovima.

Maja je nosila elegantnu haljinu od finog pletiva, smeđu kapu i sandale fluorescentno zelene boje. Svog preslatkog sinčića odjenula je u bež košuljicu, bijele hlačice i bijele tenisice ukrašene zvijezdom svijetlo smeđe boje – još jedan outift u kojem je Bloomić potpuno neodoljiv i pravi mali fashionista.

Već je veliki! Pogledajte kako je izgledao prvi dan vrtića Blooma Tatarinova Bloom Tatarinov krenuo je u vrtić - 4 Bloom Tatarinov krenuo je u vrtić - 3 Bloom Tatarinov krenuo je u vrtić - 5 +1 Bloom Tatarinov krenuo je u vrtić - 1

"Ti jedan slatki mali": Fotografije Blooma Tatarinova u kupaćim hlačicama s morskim zvjezdicama Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 7 Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 8 Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 1 +4 Nove ljetne radosti Blooma Tatarinova - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju