Romantična komedija "Moj dečko se ženi" snimljena je prije 22 godine. Tim povodom glavni glumci filma, Julia Roberts, Cameron Diaz, Dermot Mulroney I Rupert Everett, okupili su se prvi put nakon 1997. godine te u intervjuu za časopis Entertainment Weekly otkrili neke zanimljivosti o slavnom filmu.

 

U slatko-gorkoj romantičnoj komediji "Moj dečko se ženi" Julia Roberts glumi gastro kritičarku Julianne Potter kojoj njen najbolji prijatelj Michael O'Neal (Dermot Mulroney) obznani da se ženi s plavokosom ljepoticom Kimberly Wallace (Cameron Diaz). Saznanje da "gubi" svog najboljeg prijatelja, u Julianne probudi osjećaje za koje nije niti znala da postoje – da ona želi postati Michaelova supruga...

Romantična komedija 'Moj dečko se ženi' snimljena je prije 22 godine



U intervjuu za Entertainment Weekly povodom 22. rođendana filma Cameron Diaz prisjetila se legendarne scene u kojoj pjeva karaoke i koju je odglumila vrlo realistično jer je glumica zaista bila prestravljena zbog činjenica da je ljudi gledaju dok pjeva.



Bila sam stvarno prestravljena zbog snimanja te scene. Dozvolila sam užasu pjevanja pred ljudima da oživi u meni. Željela sam pobjeći i sakriti se, ali Dermot me zadržao i rekao 'možeš ti to, možeš ti to'. U sceni cijelo vrijeme buljim u njega jer me on gledao i kao da mi je govorio 'dobro si, nećeš umrijeti'. A ja sam mislila u sebi 'ali umirem'
, prisjetila se Cameron. Ekipa filma također je otkrila da su kraj i nekoliko drugih scena trebali snimati iznova nakon testnih prikazivanja.

Da se Kimmy nije zauzela za sebe, kraj filma bio bi potpuno drugačiji. Ne bi bilo tako zadovoljavajuće, priznala je Cameron.

Kad sam pročitao novu završnu scenu, nisam mogao vjerovati. Predivna je. Čitav kraj je istovremeno predivan i tragičan na neki način. Jako je dirljiv. I to je još jedna stvar u filmu: komedija je, ali ima i stvari koje su jako, jako dirljive i potresne, ispričao je Rupert Everett.



Zanimljivo je i da je uloga Julianne Potter isprva bila ponuđena Sarah Jessici Parker, ali ona je nije mogla prihvatiti jer se već bila obvezala za snimanje serije "Seks i grad". Drew Barrymore bila je na castingu za ulogu Kimberly, ali na kraju je ipak izabrana Cameron Diaz, i to na prijedlog Julije Roberts.
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju