Ovog prosinca zaljubite se u magnetično privlačne NUXE poklon-setove iz prirode, u glamuroznim pakiranjima i s neodoljivim mirisima, koji će omiljene žene odvesti na senzualno putovanje u svijet čarolije, prirode i ljepote.

Galerija PR PR PR +4 PR

NUXE je ove godine pripremio čak 5 neodoljivih poklon-setova među kojima svaka ljubiteljica prirode i glamura može pronaći nešto za sebe. Za žene koje vole cvjetne i opuštajuće mirisne dodire, ili one kojima više odgovaraju senzualne ženstvene note – imamo ih sve. A tu su i nezaobilazne medene poslastice u paketu, stvorene za svaku žensku torbicu.

PR PR (Foto: PR)

Christmas Love Affair
Blagdanski cvjetni set

Zaljubite se u čaroliju cvjetne inačice kultnog suhog ulja za njegu lica, tijela i kose Huile Prodigieuse® Florale od 100 ml, u setu s umirujućim tonovima NUXE Body Opuštajuće mirisne vodice u spreju, 30 ml, koja poput nježnog milovanja, obasjava tijelo velom mekoće i užitka za sva osjetila.

Cijena seta: 198,53 kn

PR PR (Foto: PR)

Christmas Romance
Blagdanski Prodigieux® set

Za trenutke zavođenja uz kultne Prodigieux® mirisne note, kreirali smo set koju će osvojiti svaku ženu: ženstveni dodiri kultne NUXE njege sa 7 dragocjenih i 100 % prirodnih ulja - Huile Prodigieuse® suhog ulja za njegu lica, tijela i kose (30 ml) - naglašeni su senzualnim mirisnim potpisom odgovarajućeg Prodigieux® parfema, 30 ml.

Cijena seta: 195,00 kn

PR PR (Foto: PR)

Under The Tree
Mirisni blagdanski set sa svijećom

Ove zime neka nježni dodiri Huile Prodigieuse® višenamjenskog suhog ulja (50 ml) obavijaju vaše lice, tijelo i kosu, dok treperavi plamen Prodigieux® svijeće (70 g) širi poznatu mirisnu NUXE čaroliju svuda po vašem domu. Prava senzualna aromaterapija za trenutke opuštanja i čistog užitka.

Cijena seta: 126,75 kn

PR PR (Foto: PR)

Honey Winter
Medeni blagdanski set

Stvoreni za svaku žensku torbicu, medeni Rêve de Miel® proizvodi za njegu i zaštitu ruku i usana ove su zime nezaobilazni pratioci omiljenih žena. Nagrađivana Krema za ruke i nokte (50 ml) bogata shea maslacem, medom, dragocjenim prirodnim uljima i vitaminom E te iznimno Hidratantni i zaštitni stik za usne (4 g), osvajaju svojim medenim mirisnim notama te beskrajno topivim, hranjivim teksturama.

Cijena seta: 95,33 kn

PR PR (Foto: PR)

Best-seller set 2019
Blagdanski must-have set

Izbor najprodavanijih NUXE proizvoda u jednom praktičnom setu, oduševit će svaku ženu.
Iznimno hidratantna Crème Fraîche® de Beauté 48H krema (30 ml) namijenjena je obilnoj hidrataciji i zaštiti normalnog tipa kože. Kultna Huile Prodigieuse® suha ulja za njegu lica, tijela i kose osvajaju u klasičnoj varijanti za svaki dan (30 ml) te zlatnoj za posebne prilike (10 ml).

Hranjivi i obnavljajući Rêve de Miel®medeni balzam za usne (15 g), 'must have' je svjetskih šminkerica i broj 1 za obnovu suhih usana.

Cijena seta: 171,75 kn

 

NUXE prirodna kozmetika dostupna je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.
www.nuxe.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju