Talijanska glumica Monica Bellucci došla je na na zatvaranje 66. Taormina Film Festivala, koji se zbog situacije s pandemijom koronavirusa održavao pod posebnim mjerama.

Galerija Monica Bellucci Stefano Gabbana, Monica Bellucci i Domenico Dolce Monica Bellucci na Taormina Film Festivalu +6 Monica Bellucci

U sklopu završne ceremonije održano je i predstavljanje filma "Devotion", koji su producirali dizajneri Domenico Dolce i Stefano Gabbana.

Monica godinama prijateljuje i surađuje s tim modnim dvojcem, često nosi njihove odjevne komade i zato im je još jednom došla iskazati podršku u njihovu radu.

Stefano Gabbana, Monica Bellucci i Domenico Dolce Stefano Gabbana, Monica Bellucci i Domenico Dolce (Foto: Profimedia)

Po pitanju odijevanja prelijepa glumica nikad nije bila velika miljenica modnih kritičara, njezin su stil često opisivali kao pomalo dosadan. Monica je zahvaljujući svom stavu i karizmi uvijek glamurozna, ali ne voli previše eksperimentirati s odjećom i vjerna je provjerenim komadima.

Monica Bellucci na Taormina Film Festivalu Monica Bellucci na Taormina Film Festivalu (Foto: Profimedia)

Među njima su i čipkaste haljine koje dosljedna ljepotica često nosi u svečanim prigodama. Ne odmiče se previše ni od provjerenog kroja pa tako najviše voli klasične uske modele koji naglašavaju njezinu predivnu figuru.

I za ovu prigodu odabrala je upravo takvu haljinu. U dugačkoj, uskoj, čipkastoj kreaciji boje trule višnje izgledala je predivno kao i uvijek. Ipak je to Monica Bellucci, jedna od onih diva za koje s pravom možemo reći da izgledaju fantastično bez obzira na to što stave na sebe.

Monica Bellucci Monica Bellucci (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju