Monica Bellucci ne pojavljuje se toliko često u javnosti kao neke njezine kolegice, ali kada se pojavi, učini to s itekakvim stilom. Talijanska ikona u Los Angelesu je prisustvovala dvjema dodjelama nagrada za doprinos talijanske filmske umjetnosti na koju je došla odjevena u glamuroznu haljinu "sirena" kroja koja je savršeno istaknula glumičinu figuru pješčanog sata

Galerija Monica Bellucci u uskoj haljini brenda Dolce & Gabanna - 8 Monica Bellucci u uskoj haljini brenda Dolce & Gabanna - 4 Monica Bellucci u uskoj haljini brenda Dolce & Gabanna - 3 +2 Monica Bellucci u uskoj haljini brenda Dolce & Gabanna Glumici Monici Bellucci u srijedu su u Los Angelesu uručene dvije nagrade za doprinos talijanskoj filmskoj umjetnosti. Jednu je primila od festivala Filming in Italy, a drugu od Talijanskog instituta za kulturu u Los Angelesu.

Monica Bellucci nosila je kreaciju Dolce & Gabbanna koja je savršeno istaknula glumičinu figuru pješčanog sata

Za tu prigodu, po mnogima najljepša žena svijeta, odjenula je crnu haljinu "sirena" kroja koja je maksimalno naglasila glumičinu figuru pješčanog sata. Glamuroznu i ženstvenu kreaciju potpisuje talijanski dvojac Dolce & Gabanna, a 53-godišnja diva u njoj zaista izgleda spektakularno. Haljinu izrađenu od puno tila Monica je kombinirala uz zlatnu torbicu i lančić s privjeskom.

U toaleti brenda Dolce & Gabanna prelijepa Talijanka još je jednom potvrdila da je sinonim za klasiku i slavnu talijansku eleganciju. Dizajn dvojca D&G poznat je po tome da slavi žensko tijelo, a upravo je takva i haljina koju je nosila Monica Bellucci, čijoj je figuri pješčanog sata zaista teško naći konkurenciju.

Osim toga, Monica je pokazala da se seksepilom i senzualnošću može prštati i u haljini koja prozirne dijelove ima samo na rukavima, za razliku od "golih" haljina kakve za crvene tepihe biraju mnoge njezine kolegice. Pogledajte i Monicu Bellucci u prozirnoj haljini kojom je diva očitala važnu modnu lekciju.
Monica Bellucci u uskoj haljini brenda Dolce & Gabanna - 3 Monica Bellucci u uskoj haljini brenda Dolce & Gabanna (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju