U New Yorku je održana premijera filma "Mafia Mamma" redateljice Catherine Hardwicke. Akcijska komedija prati priču o Amerikanki Kristin, koja saznaje da je njezin netom preminuli djed vođa mafije u Italiji čija je posljednja želja da njegova unuka preuzme opasni obiteljski posao.

Galerija Mafijaški klan Corleone u kultnom filmu Kum Al Pacino i Andy Garcia u filmu Kum III Monica Bellucci i Toni Collette na premijeri +3 Monica Bellucci u fantastičnom izdanju

U ulozi Kristin pojavljuje se Toni Collette, a druga glavna ženska uloga pripala je Monici Bellucci, koja u filmu glumi mafijašicu Biancu, vjernu savjetnicu Kristinina djeda.

Obje dame pojavile su se na njujorškoj premijeri u kinu Lincoln Square.

Monica Bellucci i Toni Collette na premijeri Monica Bellucci i Toni Collette na premijeri (Foto: Guliver Images)

Toni je za tu prigodu odjenula vrlo romantičnu haljinu u nježnoj bijeloj boji, s aplikacijama u obliku cvijeta i leptira.

S druge strane, Monica je na premijeru došla u pravom mafijaškom izdanju. Naime, prema stereotipnom prikazu koji smo često viđali u brojnim filmovima, istaknuti članovi mafije vjerni su elegantnim tamnim odijelima, bijelim košuljama te kravatama ili leptir-mašnama.

Mafijaški klan Corleone u kultnom filmu Kum Mafijaški klan Corleone u kultnom filmu "Kum" (Foto: Profimedia)

Al Pacino i Andy Garcia u filmu Kum III Al Pacino i Andy Garcia u filmu "Kum III" (Foto: Profimedia)

Predivna Monica za ovu prigodu odabrala je dugačku crnu suknju koju je kombinirala s klasičnom bijelom košuljom i crnim sakoom, a zvijezda njezina izdanja bila je tanka crna kravata.

10 dokaza da je Monica Bellucci jedna od najljepših žena koje su kročile Zemljom Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 +7 Monica Bellucci - 4

Slavna ljepotica pokazala je kako jedan od simbola muške mode zapravo izgleda sjajno i moćno u ženskim odjevnim kombinacijama. Kravata nimalo nije naštetila njezinu izdanju, dapače, učinila ga je vrlo zanimljivim i efektnim.

Monica Bellucci u fantastičnom izdanju Monica Bellucci u fantastičnom izdanju (Foto: Guliver Images)

Monica se ni u ovoj prigodi nije odvajala od svojeg omiljenog modela obuće, cipela s vrtoglavom potpeticom i visokom prednjom platformom. U svojoj garderobi ima najviše crnih modela s potpisom Christiana Louboutina, a njegove cipele odabrala je i za ovaj izlazak.

Od modnih dodataka istaknula se mala ručna torbica talijanske modne kuće Valentino, također u crnoj boji.

Monica Bellucci u cipelama Christiana Louboutina Monica Bellucci u cipelama Christiana Louboutina (Foto: Guliver Images)

Monica Bellucci nosi torbu modne kuće Valentino Monica Bellucci nosi torbu modne kuće Valentino (Foto: Guliver Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju