Slavnim ženama lako je izgledati savršeno uz vojsku vizažista i frizera koji se brinu da njihove klijentice budu besprijekorne pod svjetlima reflektora. Međutim, iskonska fizička ljepota najbolje se vidi kada se reflektori ugase, a šminka skine.

Galerija Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 +7 Monica Bellucci - 4

Upravo nju posjeduje Monica Bellucci. Po mnogima jedna od najljepših žena na svijetu, talijanska diva karijeru je započela u manekenskim vodama. Imala je 13 godina kada se počela baviti modelingom, a 1988. napustila je studij prava, odselila u Milano i potpisala ugovor s kultnom agencijom Elite.

Monica Bellucci - 1 Na savršenom licu Monice Bellucci pretjerana šminka je višak (Foto: Profimedia/AFP/Guliver Images)

Nije dugo trebalo da svojom svevremenskom ljepotom osvoji brojne dizajnere i modne kuće, ali njezine ambicije nadrasle su manekenske okvire - Monica se željela baviti glumom.

30 slavnih žena bez trunke šminke, frizure, savjeta stilista i fotošopa Katie Holmes Elle Fanning Kaley Cuoco +28 Uma Thurman

I to joj je uspjelo zahvaljujući urođenom glumačkom talentu. Prvu malu ulogu ostvarila je u televizijskom filmu "Vita coi filgi" iz 1991. godine, a blagoslov filmskih kritičara diljem svijeta dobila je nakon filmova "Malena" i "Irréversible".

Monica Bellucci - 7 Monica Bellucci (Foto: Profimedia/AFP/Guliver Images)

Otkako se proslavila, redovita je gošća na većini lista najljepših glumica i zvijezda, a njezini obožavatelji smatraju kako je upravo ona jedna od najljepših žena koje su ikad kročile Zemljom. Ima li istine u toj tvrdnji zaključite sami nakon što razgledate njezine fotografije u galeriji.

Monica Bellucci - 10 Monica Bellucci - 10 (Foto: Profimedia/AFP/Guliver Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju