Monica Bellucci zablistala je na 23. dodjeli filmskih nagrada Lumiere koja se održala u Parizu

Galerija

Akademija Lumiere u sklopu dodjele svojih filmskih nagrada odaje počast glumicama i glumcima koji su svojim radom diljem svijeta pronijeli glas o francuskoj kinematografiji.

Na ovogodišnjoj dodjeli koja se održala u Parizu počasni gosti kojima je odano priznanje za glumački doprinos bili su Jean-Paul Belmondo i Monica Bellucci. Legendarni 84-godišnji francuski glumac i 53-godišnja Monica pozirali su fotografima okupljenima u Institutu Monde Arabe.

Haljina Alexandera Vauthiera prekrojena je za ovu prigodu
Haljina Alexandera Vauthiera prekrojena je za ovu prigodu Foto: Getty Images/Profimedia

Glumica je za dodjelu odabrala haljinu Alexandrea Vauthiera iz kolekcije za proljeće/ljeto 2018. godine predstavljene u siječnju na Pariškom tjednu mode.

Filmska diva njezina kalibra dobro zna da je u ovako posebnim prigodama bolje posegnuti za manje provokativnim odjevnim komadima kako bi u centru pažnje ostalo ono što je najvažnije - slavljenje talenta i rada dobitnika priznanja.

Tako je za dostojanstven susret s jednim od najcjenjenijih glumaca svih vremena odlučila prekrojiti haljinu. Iako je originalan model imao visok prednji prorez koji seže do samog vrha bedra, za Monicu je prorez smanjen.

Jean-Paul Belmondo i Monica Bellucci na dodjeli nagrada Lumiere
Jean-Paul Belmondo i Monica Bellucci na dodjeli nagrada Lumiere Foto: Profimedia