Kazalište "Luda kuća" otvoreno je interaktivnom suvremenom komedijom s Anđelkom Prpić u glavnoj i jedinoj ulozi. Popularna glumica, još poznatija po ulozi istoimene Anđelke iz serije "Andrija i Anđelka", koja je stekla veliku popularnost diljem regije, a u svibnju se dva puta vraća upravo u "Ludu kuću".

Glumica je nastupila u dugoočekivanoj monodrami "Šta me snađe", u kojoj glumi čak 12 likova. Dramski tekst za ovu komediju potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro.

Na pitanje kako je došla na ideju da nakon televizijske karijere sudjeluje i glumi u predstavi, glumica Anđelka Prpić iskreno kaže da se nikakva pretjerano egzotična priča ne krije iza te odluke.

Poželjela sam upoznati svoju publiku, a predstava je oduvijek za mene bila san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine jest to što sam se usudila da kažem 'da' izazovu, istakla je glumica.
Predstava \'Što me snađe\' Predstava ''Što me snađe'' (Foto: PR)
Iza ove monodrame stoji produkcija Dragoslava Ganea Pecikoze, koji tvrdi da je ovaj projekt kombinacija televizijske i kazališne predstave, uvjeren u Anđelkin talent i popularnost.

Šarmantna Anđelka u ovoj predstavi igra tridesetdvogodišnju bankarku Jovanku Joku Jakovljević, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu.

Ona se sasvim slučajno nađe pred dilemom, čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri?

Takvu dilemu ne može riješiti sama, u tome joj pomaže čitava vojska likova stvarajući još veću konfuziju u njezinoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu.
Predstava \'Što me snađe\' Anđelka Prpić, glavna i jedina glumica u predstavi ''Što me snađe'' (Foto: PR)

Ulaznice za izvedbe 11. i 24 svibnja možete kupiti u kazalištu Luda kuća, Zvonimirova 63, radnim danom od 15:00 do 20:00 i na internetskoj stranici ulaznice.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju