Nakon putovanja po svijetu, dobivanja nekih od najvećih i prestižnih nagrada te priznanja u više od 20 godina povijesti, Moschino Cheap & Chic vraća se moderniji nego ikad dosad - predstavljajući novi ženski miris "So Real"

"Oliva" je još jednom spremna pojaviti se na međunarodnoj sceni i označiti novu prekretnicu. Zvijezda živahnog i veselog mirisa u ikonskoj bočici Cheap & Chic, "So Real" nosi ekskluzivnu haljinu Moschino koju je dizajnirao kreativni direktor Jeremy Scott.

BOČICA I PAKIRANJE

Novi miris slavnog brenda Moschino, 'So Real', svidjet će se ljubiteljicama cvjetno-citrusnih mirisa

Bočica vjerno prati besprijekornu siluetu i tradicionalan oblik "Oliva" iz kolekcije Cheap & Chic. Prepoznatljiva je i nagrađivana diljem svijeta za moderan i inovativan dizajn. Ovaj miris nosi obojenu, transparentnu haljinu koja privlači pažnju ikonskom simbolikom dizajnera Jeremy Scotta.

Kutija također preuzima simboliku haljine i omotana je zlatno obojenom vrpcom koja daje dodir elegancije i profinjenosti.

MIRIS
Riječ je cvjetno-citrusnoj olfaktornoj kreaciji napravljenoj s potpuno inovativnim sastojcima. Ti mirisni sastojci uključuju note gorke naranče u pratnji slasne mandarine, sorbet od maline i crnog ribiza koji zaokružuje citrusnu baladu, ružičasti božur i latice jasmina te cvjetove magnolije.

Živahna cvjetna alkemija prenosi nas do neodoljive baze koja sadrži note cedra, hrastovog mošusa i ambroksana.

LINIJA ZA NJEGU TIJELA
So Real Cheap & Chic Moschino zaokružuje svoj asortiman ponude s ekskluzivnom, parfumiranom linijom za njegu tijela. Ona se sastoji od hidratantne kupke i gela za tuširanje te od losiona za tijelo za sve tipove kože, koji su za svakodnevnu upotrebu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju