Svjetski poznati Moschino miris koji svojim izgledom podsjeća na sredstvo za čišćenje stakla, dobio je novu verziju koju će obožavati ljubiteljice cvjetnih mirisa

Moschino Pink Fresh Couture je novi i svježi, cvjetni miris za žene. Riječ je o osvježenoj interpretaciji originalnog mirisa na ugodan i osvježavajući način u novoj trendovskoj boji.

'Svjetski poznati Moschino miris koji svojim izgledom podsjeća na sredstvo za čišćenje stakla, dobio je novu verziju'

Miris je pakiran u izrazito sjajnoj, jedinstvenoj bočici koja je već ostavila neizbrisiv trag zahvaljujući dizajnu koji podsjeća na sredstvo za čišćenje stakla. Za novi ženstveni i zabavni izgled, bočica i pakiranje su svijetlo ružičaste boje, izražavaju duh modne kuće Moschino.

Pakiranje je moderno i elegantno. Upadljiva ružičasta boja je stilizirana trakom u srebrnoj boji za dodir sofisticiranosti, tipičnoj za visoku modu.

Moschino Pink Fresh Couture je bujan i kristalni miris koji odmah otkriva zavodljivi spoj pjenušavih i ženstvenih nota. Svježi ružičasti grejp i dodir crnog ribiza igraju se s nevinim i svijetlim notama đurđice. U srcu, cvjetne note divlje ruže i ružičastog zumbula obojene su s hrskavim i sočnim zrncima šipka. Intenzivna baza sadrži note cedra, ambroxa i mošusa koje ostavljaju neodoljiv i senzualan trag.

Miris dolazi i u verziji gela za tuširanje te losiona za tijelo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju