Sandra Bullock s djecom je posjetila Disneyland u Kaliforniji, slavni zabavni park poznat i kao najsretnije mjesto na svijetu. Sunčani kalifornijski dan bio je idealan za opušteni provod i dugu šetnju, pa je glumica nosila tenisice, koje su odličan izbor za hodanje.

Galerija Sandra Bullock u tenisicama brenda Nike i tajicama - 1 Sandra Bullock u tenisicama brenda Nike i tajicama - 4 Sandra Bullock u tenisicama brenda Nike i tajicama - 6 +3 Sandra Bullock u tenisicama brenda Nike i tajicama brenda alo

U razigranom duhu Disneylanda Sandra Bullock šetala je zabavnim parkom s rajfom ukrašenim ušima i mašnom u stilu Minnie Mouse. S oskarovkom su bila i njezina djeca, 12-godišnji sin Louis i desetogodišnja kći Laila. Obitelj je uživala u adrenalinskim vožnjama, a kada je riječ o outfitu, 57-godišnja glumica udobnost je stavila na prvo mjesto.

Sandra Bullock u tenisicama brenda Nike i tajicama - 3 Sandra Bullock u tenisicama brenda Nike i tajicama brenda alo (Foto: Profimedia)

Uz obične crne tajice brenda alo, specijaliziranog za dizajniranje odjeće za sport i rekreaciju, nosila je bijelu majicu komotnog kroja s kapuljačom i velikim džepom na sredini. Maksimalna udobnost bila je Sandrin odabir i po pitanju obuće, a nosila je tenisice brenda Nike. Riječ je o crnom sportskom modelu sa žutim detaljima i bijelim đonom.

Slika nije dostupna "Čizme su višak": Bi li glamurozna haljina Sandre Bullock bolje izgledala uz štikle?

Slika nije dostupna Sandra Bullock: "Pokapana" haljina koja skreće pažnju i s bakrenih štikli

Specifičan dizajn tenisica ovaj model možda ne čini najljepšim, ali ne može se poreći da su idealan izbor za dugo pješačenje i puno hodanja. Sportski outfit Sandra Bullock upotpunila je s praktičnom crnom torbom brenda Adidas iz linije Y-3, koju je nosila preko tijela.

Sandra Bullock u tenisicama brenda Nike i tajicama - 4 Sandra Bullock u tenisicama brenda Nike i tajicama brenda alo (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju