Grupa Let 3 punom parom priprema se za Eurosong. Od 9. do 13. svibnja u Liverpoolu se održava polufinale i finale najpoznatijeg svjetskog glazbenog natjecanja. Sudeći prema reakcijama obožavatelja Eurosonga, Letovci bi sa svojim hitom "Mama ŠČ!" mogli izboriti ulazak u finale, u kojem se Hrvatska posljednji put našla 2017. godine.

Galerija Rihanna Christie Brinkley Lady Gaga +9 Mariah Carey

Let 3 danas je u Rijeci snimao videorazglednicu kojom se natjecatelji Eurosonga tradicionalno predstavljaju televizijskim gledateljima uoči svojih nastupa.

  Grupa Let 3 snimala je eurovizijsku razglednicu u Rijeci Grupa Let 3 snimala je eurovizijsku razglednicu u Rijeci (Foto: Goran Kovacic/Pixsell)

Očekivano, Letovci su pritom pokazali i vrlo zanimljiv stajling, a nama je za oko zapeo Mrlin. Naime, odmah nas je podsjetio na Jennifer Lopez, koju smo često viđali u bijelim odjevnim kombinacijama zaokruženim krznenim komadima.

Mrle u odjevnoj kombinaciji s bijelom bundom Mrle u odjevnoj kombinaciji s bijelom bundom (Foto: Goran Kovacic/Pixsell)

Jennifer Lopez u bijeloj bundi Jennifer Lopez u bijeloj bundi (Foto: Profimedia)

Mrle je za snimanje odjenuo bijele hlače klasičnog kroja, vuneni pulover s dubokim V-izrezom i raskošnu bijelu bundu kakve se ne bi posramile ni najveće dive.

Let 3 i njihovi kostimi koji bi zaintrigirali i Lady Gagu, ali i Harryja Stylesa Let 3 na Dori Let 3 u kombinezonima Ivane Popović Zoran Prodanović Prlja i Damir Martinović Mrle u kostimima Ivane Popović +7 Prlja i Mrle u kostimima Jurja Zigmana

Bijele bunde odavno su simbol glamura, pa ne čudi što ih mnoge slavne dame obožavaju, ali J. Lo definitivno prednjači u tome.

Jennifer Lopez u bijeloj bundi Jennifer Lopez u bijeloj bundi (Foto: Profimedia)

Posebno ih voli nositi tijekom svojih nastupa, kada bira raskošnije i duže modele, a za izlaske u slobodno vrijeme ipak bira kraće varijante. Zavirite u galeriju i provjerite koje još dive u svojoj garderobi imaju bijele bunde.

Mariah Carey Mariah Carey (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju